Outdoor

Fatboy Outdoor

Fatboy Outdoor

Share this Article

Written by: Me visit my website

Suntem fani înrăiţi ai „beanbags“, aşa că nu este nicio surpriză faptul că ne-am îndrăgostit de Fatboy Outdoor, extrem de confortabil pentru călătoriile noastre outdoor şi destul de economic datorită funcţionalităţii, cu un raport preţ-calitate excelent (îl mai folosim şi pe acasă, mai ales când avem musafiri care rămân peste noapte).

Fotoliul sport confortabil are dimensiunile 139.7 cm x 190.5 cm şi este confecţionat din poliester care a fost tratat UV, căptuşit cu PVC, lucru care-l face impermeabil şi moale, oferind adâncime pentru confort.

Cele două centuri integrate măresc utilitatea, pemiţând transportarea mai uşoară şi poziţii de şedere mult mai bine definite. Un fotoliu outdoor gigantic — extraordinar! Îl putem folosi la munte, la mare, lângă pişcină, la ştrand, de fapt nu credem că există vreo activitate outdoor unde sa nu fie binevenit!

Şi nu pot spune ca nu mi-a plăcut cum arată în livingul meu, iar la camping m-am lăfăit spre ciuda celor din jurul meu!

Preţul este de circa 350$.

Tags:
, , , ,

2 Comments

 1. Cristina says:

  Buna,
  Ma intereseaza un fatboy rosu. Aveti? Daca cum se fac plata si livrarea?
  Multumesc,
  Cristina

 2. Me says:

  Tot l-am asteptat sa apara si in Romania, dar din pacate nu a fost adus nici pana acum. Deci il puteti comanda din afara, de pe situl oficial sau alte site-uri de profil care il comercializeaza. 4Balls

Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.