Design

Învaţă să creezi singură bijuterii

Învaţă să creezi singură bijuterii

Share this Article

Written by: Me visit my website

De ce n-ai învăţa să creezi chiar tu bijuterii, aşa cum ţi le doreşti, fără să mai pierzi ore prin magazine după accesoriile potrivite? Dacă şi tu ai probleme să-ţi găseşti bijuteriile potrivite, atunci e cazul să înveţi să ţi le confecţionezi singură! Sau poţi să începi o afacere la domiciliu cu investiţii minime.

Începând cu 15 ianuarie, timp de doua weekenduri, poţi participa la a doua ediţie a workshop-ului, unde vei învăţa tainele realizării bijuteriilor. Atelierele, organizate de Edora, durează de la 09:30-16:00, iar înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Ce vei învăţa? De la cele mai importante tehnici de confecţionare a bijuteriilor handmade, până la metode de alegere a celor mai bune materiale, de la îmbinare de materiale şi culori, până la monturi şi trucuri de lucru eficient.

Ce beneficii ai? În primul rând, materialele cu care vei lucra sunt incluse în preţ. Vii doar cu un pix şi o hârtie, asta dacă vrei să iei notite. Apoi, toate bijuteriile create de tine, precum şi materiale pentru completarea seturilor îţi rămân ţie.

Nu în ultimul rând, beneficiezi de cupoane de reducere în magazinele partenere de accesorii şi de o diplomă de participare la workshop. Cafeaua, ceaiul şi masa de prânz sunt asigurate. Dacă te-ai hotărât să desluşeşti tainele realizării de bijuterii, te poţi înscrie direct pe pagina site-ului www.smart-bijou.com.

Tags: , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.