Outdoor

Chow Bombs

Chow Bombs

Containerele din plastic pentru mirodenii au fost fabricate iniţial pentru uz militar, dar sunt excelente pentru pasionaţii de vânătoare, campare, drumeţii şi ieşiri în aer liber. Oferă şase compartimente etanşe, excelente pentru păstrarea condimentelor: sare, piper, condimente pentru gratar, chili etc.

Denumite Chow Bombs, sunt compacte, impermeabile, iar plasticul din care sunt confecţionate este de tip alimentar dar deosebit de rezistent. Militarii SUA doresc ca acest dispozitiv să intre în dotarea standard a armatei, apreciind funcţionalitatea mai ales în cazul meniurilor militare, de tip MRE (Meals Ready to Eat). Stocarea îndelungată a MRE face ca unele dintre calităţile esenţiale (aromă, gust…) să nu-şi păstreze intensitatea initiala, condimentele din Chow Bombs fiind binevenite.

Containerele sunt foarte uşor de umplut şi structura întregului dispozitiv o face simplu de transportat, fiind foarte uşoară. Designul inovativ o face amuzantă şi unică în acelaşi timp. Ca atare, pe lângă designul reuşit, este şi extrem de funcţională.

chowbombs.com

Tags: , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.