Blog

Fotografiile anului 2010: animale ciudate şi poze funny

Fotografiile anului 2010: animale ciudate şi poze funny

Share this Article

Written by: Me visit my website

Un pui de liliac cu urechi lungi se află în mâna unui salvator de la Secret Animal Rescue, în Somerset. Urechile lui, aflate în stadiu de creştere, ar trebui să se afle pe creştetul capului, nu pe laterale, aşa cum le regăsim la acest exemplar.

Liliacul cu nas tubular care mănâncă fructe, din specia Nyctimene, este un animal exotic descoperit recent de oamenii de ştiinţă de la Conservation International într-o călătorie la Papua, Noua Guinee. A fost poreclit Yoda şi este una din cele 200 de specii întâlnite în timpul a două expediţii ştiinţifice.

Chipeşul Hector şi stăpânul său scot limba împreună ca să pozeze la World’s Ugliest Dog Competition (concursul Cel mai urât câine din lume) din Petaluma, California.

Acvariul Blue Reef din Portsmouth a adoptat patru ţestoase albinoase chinezeşti care le-au fost donate de un student care a părăsit universitatea. Broaştele ţestoase au gâturi extrem de lungi şi nări tubulare pe care le folosesc pentru inspirarea oxigenului.

Shrek, ursul marsupial fără păr, şi-a pierdut blana în urma unei infecţii cu o ciupercă cauzată de o dietă neadecvată şi de stresul că a rămas orfan, poate fi văzut la Maryknoll Wildlife Shelter, Melbourne, Australia.

Îl puteţi vedea mai jos şi pe aşa-numitul Blobfish, care poate creşte până la 30,5 cm lungime şi trăieşte la adâncimi de circa 900 m, lucru datorită căruia este văzut foarte rar de oameni.

Un pui de cameleon de Yemen, a fost reprodus pentru prima dată în Cotswold Wildlife Park, lângă Burford, Oxfordshire aşi acum este expus în incubatorul pentru reptile şi amfibieni de acolo.

Puteţi vedea omida de pe frunza verde? Priviţi cu atenţie. Conny Sandland a fost uimită să descopere că funzele arborelui de mango pe care-l avea în grădina din Kuala Lumpur erau mâncate. “Misterul a continuat mai multe zile înainte să surprind o mişcare pe una din frunze. M-am speriat când am privit de aproape şi am văzut o omidă perfect camuflată în culorile frunzei. Cred că este omida fluturelui Common Baron”.

O Caedicia cu ochii roz, una dintre cele 42 de specii individuale de lăcuste de frunză (subfamilia Phaneropterinae), a fost desoperită în munţii Muller Range din ţinuturile înalte ale Pacificului aflate în Papua, Noua Guinee, de cercetătorii Piotr Naskrecki şi David Rentz.

Snowy, o femelă terier West Highland a fost operată de veterinari după ce a înghiţit bibelouri din ceramică. Radiografia arată clar micile pisici din stomacul câinelui. Proprietarul, Samantha Reed, din Cambridgeshire, ne-a declarat, uimită: “Am fost şocată când m-au sunat veterinarii să-mi spună că Snowy a înghiţit câteva pisici. Credeam că se referă la unele reale”.

În fotografie: Christine Nasser şi George, un câine din rasa Marele Danez, din Tucson, Arizona, care a fost declarat cel mai mare câine din lume. Uriaşul George este noul deţinător al titlului, măsurând 109 cm de la labe la umăr şi 2.2 m de la nas la coadă.

O veveriţă cu fălci lacomă înghesuie între ele o alună întreagă. Rozătoarea vorace a devenit vedetă după ce şi-a făcut curaj să ia mâncarea din mâna oamenilor în curtea cărora locuieşte. Christian Stepien a făcut amuzanta poză în curtea mamei sale din Mississauga, Ontario, Canada.

O veveriţă pare să practice Tai Chi sau Kung-Fu în parcul din Moscova. Fotograful spune: “A fost cu adevărat ciudat. Fotografiam veveriţa şi ea părea să exerseze figuri reale cu labele din faţă. Cred ca avea acolo o bucată de nucă pe care nu putea s-o scoată”.

Cine a mâncat toate nucile? Grasana arătare a depozitat în stomac prea multe nuci pentru hibernarea de peste iarnă.

Un pui de maimuţă pe nume Miwa călăreşte un pui de porc mistreţ pe nume Uribo, în timp ce aleargă prin Fukuchiyama City Zoo, din Kyoto.

Această creatură pare una din filmul Harry Potter. La prima vedere ai zice că taurul a prins aripi şi se pregăteşte să zboare. De fapt, el este alungat de un cocor, cea mai înaltă pasăre zburătoare din lume. Fotografia a fost făcută în Keoladeo National Park, din Rajasthan, India, de fotograful Jagdeep Rajput, care ne-a spus că lumea o compară cu Pegasus, calul mitic înaripat.

O capră cu o maimuţă în spinare fac un număr de echilibristică pe sârmă la grădina zoologică din Fuzhou, provincia Fujian, China.

…şi intră în ureche pentru curăţare perfectă. Biologul Jochen Gerlach a fotografiat momente prietenoase în Kruger National Park din Africa de Sud.

Peter Haworth, din Bristol, făcea fotografii împreună cu un grup de americani la Kaktovik, pe Insula Barter din Alaska. Unul dintre urşi a început să alerge spre ei şi toţi s-au urcat în camionetă ca să se pună la adăpost, lăsând trepiedele pe gheaţă. Haworth a fotografiat în continuare ursul care a dărâmat două trepiede şi a fugit cu al treilea.

Acest pui de rândunică de mare a rămas cu peştele în cioc după ce a încercat să ia cina dintr-o singură înghiţitură…

Fotograful rus Igor Torgachkin a surprins un cuplu încântător de broaşte verzi dansând pe lacul Abrau, lângă Novorossiysk, Rusia.

http://www.telegraph.co.uk/

Tags: , , , , , , ,

2 Comments

  1. alexandra says:

    interesaNT

Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.