Travel & Living

Victorinox, ediţie specială Airstream

Victorinox, ediţie specială Airstream

Share this Article

Written by: Me visit my website

Victorinox a sărbătorit 125 de ani de existenţă lansând diverse produse pentru a reaminti istoria îndelungată pe parcursul căreia a atins succesul şi recunoaşterea mondială, ajungând chiar să facă un tur aniversar al Americii, în colaborare cu o altă firmă de succes mondial şi anume Airstream.

Pentru turul aniversar au folosit un Ford F-450 Super Duty Power Stroke dually, alimentat cu bio-diesel. Impresionanta camionetă a fost special aleasă ca să poată tracta rulota 34′ Airstream Pan-America, o ediţie specială realizată de Victorinox şi Airstream!

Rulota are 584.2 cm lungime şi este dotată cu toate calităţile şi filosofia îngemănată a celor două mărci de prestigiu: precizie, funcţionalitate, fiabilitate şi design clasic, extrem de elegant.

Din 1930, Airstream a dat frâu liber spiritului de aventură şi dorinţei de a călători, oferind oportunitatea ideală pentru explorarea frumuseţilor lumii şi a naturii. Airstream face apel în mod unic la spiritul de aventură al fiecăruia şi, în acelaşi timp, brandul este sinonim cu autenticitatea, inovaţia şi stilul foarte bine definit. Considerată drept imagine reprezentativă americană, rulota Airstream nu şi-a schimbat niciodată aspectul exterior sau designul, dar are şi astăzi un farmec clasic şi modern, la fel ca majoritatea produselor Victorinox Swiss Army.

Caracteristici tehnice:
GVWR (Greutatea brută a vehiculului) 2041 kg
Capacitate persoane (dormire) 2 – 4
Lungime totală 584.2 cm
Lăţime exterior 274.3 cm
Înălţime w/A/C 287 cm
Capacitatea netă de încărcare (NCC) 317.5 kg
Greutatea unitară de bază (UBW) 1723.65 kg
Greutate cârlig w/o opţional sau greutate variabilă 263 kg
Încălzire apă (litri) w/Aprindere electrică 22.7
Apă stătută (litri) 79.5
Apă nepotabilă (litri) 68
Apă proaspătă (litri) 87
LPG (lb.) 27
Aer condiţionat (BTU) 13.500
Încălzire w/Aprindere electrică (BTU) 16.000

125years.swissarmy.com
www.airstream.com

Tags: , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.