Lifestyle

Original Condoms

Original Condoms

Share this Article

Written by: Me visit my website

Compania franceză Original Condom a lansat o nouă linie de prezervative de lux. După multele transformări efectuate de-a lungul timpului asupra prezervativelor: punctate, cu nervuri, parfumate, cu vibraţii şi luminoase pe întuneric, acum avem prezervative care au tot ce le trebuie, fiind ambalate într-o cutie de bijuterii. O cutie conţine 6 prezervative şi este căptuşită cu o catifea elegantă, existând şi posibilitatea de a avea un portofel rafinat care poate depozita numai trei prezervative.

Creeat de aristocraţii francezi, prinţul Charles Emmanuel de Burbon Parme şi contele Gil de Bizmont, aceste prezervative ecologice sunt tot ce vă puteţi dori ca să vă simtiţi satisfăcut că protejaţi mediul. Compania Original Condom ne vobreşte despre faptul că designerii lor sunt conştienţi de emisiile de carbon şi de aceea se axează pe producerea prezervativelor ecologice. Alt avantaj, conform afirmaţiilor contelui de Bizmont este faptul că femeile pot scăpa acum de stigmatul purtării unui prezervativ în poşetă.

O parte din profiturile obţinute din vânzarea acestor prezervative de lux vor fi donate organizaţiilor non-profit care luptă împotriva HIV-SIDA.

Tags: , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.