Technology

Nikon COOLPIX

Nikon COOLPIX

Share this Article

Written by: Me visit my website

Noua gama COOLPIX introduce numeroase tehnologii de ultimă oră, precum zoom optic de 36X, senzori CMOS cu iluminare din spate, obiectiv cu diafragma maximă de f/1.8, mod de fotografiere HDR. Toate acestea se regăsesc într-o gamă ce se adresează atât fotografilor avansaţi, cât şi începătorilor.

Nikon COOLPIX P500 oferă un zoom optic de 36X, cu o lungime focală ce porneşte de la 22,5mm (echivalent full-frame), perfecte pentru a surprinde atât subiectele aflate la distanţă mare, cât şi pentru încadrarea de aproape. Aparatul, dotat cu un senzor CMOS cu iluminare din spate de 12,1MP, poate filma atât în format Full HD, cât şi cu încetinitorul, până la 240fps. Ecranul de 7,5cm, cu o rezoluţie de 921 de mii de pixeli, poate fi înclinat astfel încât să faciliteze fotografierea din orice poziţie.

Introdus ca o nouă categorie în gama Performance, COOLPIX P300 oferă control manual complet într-un corp compact. În plus, obiectivul sâu are diafragma cea mai deschisă din gama COOLPIX, f/1.8, oferind imagini fabuloase chiar şi în lumină foarte slabă. Senzorul CMOS de 12,2MP cu iluminare din spate rafinează şi mai mult calitatea imaginii, iar sistemul de procesare EXPEED C2 oferă viteze incredibile de până la 8 cadre pe secundă. P300 filmează în format Full HD, dar şi cu încetinitorul, până la 120fps.

Partenerul perfect pentru călătorii, COOLPIX S9100 oferă un zoom de 18X într-un corp foarte subţire, care încape în buzunar sau poşetă. Versatilitatea aparatului este completată de unghiul larg de 25mm, dar şi de funcţii precum HDR (High Dynamic Range), sensibilitate ISO 3200 şi modul special pentru noapte, care realizează cadre separate pentru subiect şi pentru fundal, combinându-le pentru rezultate perfecte. S9100 utilizează un senzor CMOS cu iluminare din spate de 12,1MP şi filmează în format Full HD.

Nikon COOLPIX L120 este combinaţia perfectă între un super-zoom de 21X şi un aparat accesibil şi uşor de utilizat. Oferă aşadar atât tehnologie înaltă, precum senzorul CCD de 14,1MP, filmarea HD, ecranul de 7,5 cm cu 921 de mii de pixeli, dar şi moduri automate, care uşurează modul de operare al aparatului. Pentru a putea fi utilizat în orice situaţie, L120 funcţionează cu baterii de tip AA.

Aparatele COOLPIX S6100, S4100, S3100 şi S2500 aduc în prim-plan stilul, oferind celor care doresc să fie la modă un design elegant şi o gamă largă de culori. Coolpix L23 este un aparat accesibil şi simplu de folosit, ideal pentru a deveni primul aparat foto digital al celor ce intră în minunata lume a fotografiei.

Tags: , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.