Lifestyle

Fitness Trends 2011

Fitness Trends 2011

Share this Article

Written by: Me visit my website

2011 este un an grozav pentru sport! American Council on Exercise a stabilit că pentru acest an accentul cade pe programe dinamice şi amuzante, bazate pe mixuri de tehnici. În plus, noua modă în sport este Barefoot Training, sau antrenamente executate cu picioarele goale, pentru a întări musculatura stabilizatoare a articulaţiilor şi a creea o experienţă senzorială completă. Astfel a apărut Piloxing şi BeamFIT, care umplu sălile de sport în SUA şi creează un nou val de principii de antrenament.

Pentru că la sală vrem să avem rezultate, am creeat programe de exerciţii eficiente, dar totuşi nu am pierdut din vedere cel mai important lucru! Sportul trebuie să fie FUN! Să te simţi bine, să te eliberezi de stress şi de energiile negative, să uiţi de probleme şi să te reîmprieteneşti cu tine însăţi!

Pentru noi e important să menţinem legătura cu fiecare din clientele noastre, aşa cp am construit un sistem de lifestyle coaching pentru a le sprijini să adopte un stil de viaţă mai sănătos şi echilibrat, fără să sacrificăm timpul şi viaţa socială.

LadyFIT – first gym for delicate women aduce în premieră în România şi în Estul Europei cele mai noi programe şi concepte de antrenament, raspunzând astfel nevoii de diversitate şi eficienţă. LadyFIT nu este doar o sală de sport, este un loc în care clientele noastre vin ca să se simtă bine, să arate bine, să fie mai sănătoase şi mai feminine!

Beamfit – cea mai nouă metoda pentru rebalancing&reshaping, un program pentru persoanele care doresc să obţină un corp armonios printr-un program plăcut şi eficient. Se foloseşte o bară specială din burete cu o structură unică, menit să activeze toţi muschii stabilizatori ai corpului, pentru a obţine o musculatură supla şi tonifiată.

PumpUP! – este o alegere excelentă pentru clientele care doresc să-şi tonifice masa musculara dar nu doresc să obţina un corp musculos sau masculinizat. Se lucrează cu greutăţi mici şi punem accentul pe mişcări compuse, menite să creeze un corp tonifiat, dar senzual şi feminin.

Piloxing – sleek, sexy & powerful, o combinaţie unică de tehnici de box cu principii de pilates şi elemente de dans, pentru un antrenament amuzant şi extrem de eficient.

CardioHIT – High Intensity Training, cel mai eficient program de antrenament cardio, special pentru persoanele bine antrenate care caută o provocare – este un program original LadyFit.

Bikini Body – cea mai aparte tehnică de modelare a abdomenului şi picioarelor, folosind ghetele KangooJumps. Se lucrează la saltea şi pune accentul pe remodelarea zonelor-problema ale femeilor.

ToneUP este programul de exerciţii ideal pentru persoanele începătoare care doresc rezultate rapide şi sigure. Combină exercitiile la sol cu elemente de cardio, pentru un antrenament eficient şi totuşi moderat ca dificultate.

SexyFlexy – un program care combină tehnicile de Bikram Yoga cu elemente de Stretching şi izometrie, pentru a dezvolta un corp zvelt printr-un antrenament… fierbinte! Ora se desfăşoară într-o cameră încălzită la temperatura corpului, pentru a induce o stare profundă de relaxare şi detoxifiere.

Pe lângă aceste noutăţi, în orarul salii se regăsesc şi antrenamentele fără de care nicio sală de sport nu ar fi completă: Pilates, StepAerobic, TaeBo, Zumba şi Dance Aerobic.

Tags: , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.