Indoor

Electrocasnice pe măsura casei tale

Electrocasnice pe măsura casei tale

Share this Article

Written by: Me visit my website

Abia atunci când decizi să împarţi apartamentul cu persoana iubită începi să realizezi ca acest pas poate reprezenta atât cea mai mare dovadă de iubire, cât şi cea mai grea încercare pentru un cuplu. Având în vedere că, în România, spaţiul mediu de locuit este de doar 14 metri pătraţi pe cap de locuitor, iar rata locuinţelor supraaglomerate este de 55%, trebuie să te gândeşti ce lucruri merită să păstrezi şi de ce lucruri te desparţi. Primează dimensiunea sau calitatea, legătura afectivă pe care ai creat-o cu obiectul respectiv sau utilitatea lui? Şi, pentru că fiecare centimetru în minus contează, Electrolux a creat electrocasnicele ideale pentru spaţiile mici.

Dacă maşina de spălat ar fi cu 20 de centimetri mai mică…
…ai avea mai mult spaţiu pentru coşul de rufe, pentru obiectele decorative sau, pur şi simplu, mai mult spaţiu pentru tine. Maşina de spălat Time Manager Slim de la Electrolux se încadrează perfect în spaţiile mai puţin generoase, având, în acelaşi timp, o capacitate de spălare de 6 kg, ideală pentru întreaga familie. Şi nu te ajută doar să economiseşti spaţiu, ci şi timp. Fiind dotată cu funcţia Time Manager, îţi oferă posibilitatea de a adapta durata programului de spălare în funcţie de timpul pe care îl ai la dispoziţie.

O bucătărie compactă şi cochetă
Maşina de spălat vase a devenit un element indispensabil din bucătăria fiecăruia dintre noi, dar un spaţiu limitat ridică serioase probleme în ceea ce priveşte instalarea acesteia. Însă maşina de spălat vase Daily4Two a fost proiectată special pentru o viaţă de cuplu într-o locuinţă cu dimensiuni reduse. Având o lăţime de doar 54,5 cm şi o înălţime de 44,6 cm, este uşor de integrat în orice spaţiu, adaptându-se uşor în bucătăria ta. Daily4Two are o capacitate de şase seturi de vase, un coş ergonomic al cărui design oferă o poziţionare uşoară a farfuriilor, paharelor, tacâmurilor, oalelor şi tigăilor, precum şi a oricăror alte recipiente. De asemenea, rafturile pentru căni de la marginile coşului reprezintă un spaţiu adiţional flexibil.

De obicei, bucătăria este cea mai defavorizată cameră din casă. Ai nevoie de spaţiu de depozitare pentru mâncare, veselă, ustensile şi ajungi să înghesui totul pe rafturi şi în dulapuri. Tocmai de aceea, o plită Electrolux electrică de 30 de cm poate fi extrem de avantajoasă pentru spaţiul mai întotdeauna insuficient din bucătărie. Plita electrică de doar 30 de cm are două zone generoase de gătit, pe care le poţi folosi pentru a pregăti cele mai gustoase preparate. Suprafaţa vitroceramica îi conferă un design modern, care se încadrează perfect în decorul apartamentului tău.

Aşadar, complexele legate de dimensiunea spaţiului trebuie să dispară, pentru că acum există electrocasnice de calitate croite pe măsura casei tale de Electrolux.

Tags: , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.