Lifestyle

Viaţa ca-n filme

Viaţa ca-n filme

Share this Article

Written by: Me visit my website

Electrolux, lider global pe piaţa electrocasnicelor, devine, începând cu acest an, partener al Festivalului Internaţional de Film de la Cannes. Pe perioada evenimentului, care se va desfăşura intre 11 şi 22 mai, Electrolux va oferi sprijin în zona de fashion, food şi lifestyle, pentru care va colabora cu experţii parteneri. Scopul este de a arăta consumatorilor că îşi pot crea acasă propriile momente de strălucire, precum cele de la Cannes, folosind electrocasnicele Electrolux.

“Suntem cu adevărat entuziasmaţi să jucăm un rol în crearea magiei de la Cannes şi să aducem această sursă de inspiraţie clienţilor noştri”, a declarat Robert Jan Galema, Senior Vice President Product and Brand la Electrolux. “Astfel, putem încuraja consumatorii să folosească produsele noastre pentru a recrea aceeaşi grandoare în spaţiul casei lor.”

Electrolux va asigura catering-ul pentru ocazii speciale, cum ar fi gala de deschidere şi prânzurile zilnice din cadrul festivalului. În plus, pentru sectorul fashion, vor fi folosite maşini de spălat şi uscătoare cu funcţii speciale, pentru ca hainele să arate uimitor pe covorul roşu. De asemenea, în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, Electrolux va dispune de un spaţiu care va găzdui activităţi precum cinele festive, conferinţele de presă şi prânzurile.

În pavilionul Electrolux va avea loc şi finala competiţiei Menu de Cannes, în care două echipe din pieţe diferite vor participa într-o competiţie pentru a pregăti prânzul pentru juriul festivalului, anul acesta prezidat de Robert de Niro.

Acest parteneriat face parte din noua abordare de marketing a companiei Electrolux, care se concentrează pe stabilirea unui dialog cu consumatorii. Dialogul va avea loc pe mai multe canale şi, având în vedere faptul că e imposibil să aduci toţi clientii Electrolux la Cannes “vom aduce Festivalul de la Cannes la clienţii noştri”, a declarat Neil Gannon, Director de Marketing Expertise, responsabil de asemenea şi pentru partea de comunicare.

“Consumatorii vor putea să experimenteze atmosfera Cannes interacţionând cu noi la evenimentele organizate în toată Europa, online – prin intermediul website-ului, dar şi prin social media, având la dispoziţie pagina Facebook a companiei. Le vom putea oferi o privire în culisele Cannes şi îi vom învăţa cum să-şi creeze propriile momente speciale’’, a mai spus Gannon.

Tags: , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.