Design

Galeriile Sabion

Galeriile Sabion

Share this Article

Written by: Me visit my website

Galeriile Sabion au concurat cu importanţi jucători de pe piaţa de retail internaţională şi au adus în premieră pe piaţa de retail din România 3 trofee câştigate la Hollywood în cadrul celei de-a 40-a ediţii a A.R.E. Design Awards: Marele Premiu – Cel mai frumos magazin din lume într-un complex comercial, Premiul pentru inovaţie în pardoseală şi Premiul pentru expunere artistică.

În cadrul Association for Retail Environments (A.R.E.) Design Wards, Galeriile Sabion au concurat lângă alţi 500 de jucători de pe piaţa internaţională de retail cum ar fi Tiffany’s, Macy’s sau Apple Store. La ediţia din acest an, juriul a fost format din 8 membri, printre care se numără Mitch Abbott, The Rockport Company, Luiz Andrade, Sony Electronics Inc, Jessie Bove, DDI magazine şi Anne Dinardo, VMSD magazine.

„Magazinul Sabion din Cocor a fost premiat graţie aspectului de galerie de artă, modului în care sunt expuse bijuteriile şi pardoselei din oţel inoxidabil şi granit care alimentează expozoarele cu curent electric. Prin cele trei trofee câştigate am demonstrat că şi în România luxul poate fi exprimat armonios la nivel artistic. Bijuteriile noastre sunt destinate persoanelor cosmopolite, cu gusturi rafinate, cu spirit explorator şi consumatorilor de artă”, a declarat Claudiu Bologa, Director General Sabion.

Deschis în octombrie 2010, Galeriile Sabion din Cocor ocupă o suprafaţă de 65 metri pătraţi la parterul magazinului. Sabion este un proiect care îşi propune să promoveze mişcarea artistică românească din lumea bijuteriilor.

„Este o onoare pentru noi să găzduim Sabion, cel mai frumos magazin din lume, şi în acelaşi timp singura galerie a designerilor romani de bijuterii. Odată cu acest succes hollywoodian, Sabion a devenit partenerul Cocor în proiectul cultural Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului şi a produs pentru Maia Morgenstern o bijuterie de aur reprezentând steaua ce a fost dezvelită duminica 1 mai lângă magazinul Cocor, cu ocazia zilei de naştere a actritei”, a declarat Dan Bărbulescu, Preşedintele Consiliului de Administratie COCOR SA.

Association for Retail Environments este o organizaţie non-profit cu sediul la Hollywood care reuneşte liderii industriei de retail la nivel internaţional. În 2011, A.R.E. a acordat 57 de premii la 23 de categorii de retail design anul, printre care magazinul anului, sustanabilitate, mobilier de magazin, prezentare vizuală.

Tags: , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.