Lifestyle

Vibrating ’70

Vibrating ’70

Share this Article

Written by: Me visit my website

Vibraţia şi energia specifice anilor 1970 reprezintă sursele de inspiraţie pentru colecţiile de vară pentru femei, dar şi pentru bărbaţi. Rochii vaporoase, pantaloni pană, pălării cu boruri largi şi tradiţionalele modele flower-power sunt nelipsite din garderoba oricărei femei.

Pentru acest sezon, ECCO reinterpretează acest trend şi îl duce la un alt nivel. Cu un look matur, materiale calitative şi modele deosebite, noua colecţie va completa orice ţinută.

Despre ECCO

Brandul ECCO a luat naştere în anul 1963 în oraşul Bredebro din Danemarca. ECCO este în top 3 al celor mai mari producători de încălţăminte din lume, cu vânzări de peste 16 de milioane de perechi pe toate continentele, fiind disponibilă în peste 10.000 de locaţii din care 1.000 de magazine monobrand.

În 1991 ECCO devine distribuitor oficial al Curţii Regale Daneze, iar în 1994 castiga titlul de brandul anului în Statele Unite.
În România, reţeaua ECCO operează 11 magazine în oraşe precum: Bucureşti (Centrul Comercial Feeria, Băneasa Shopping City, Fashion House Outlet Centre, Sun Plaza şi Afi Palace Cotroceni), Cluj-Napoca (Iulius Mall şi Polus Center), Iaşi (Centrul Comercial Felicia), Constanţa (City Park si Tomis Mall) şi Timişoara (Iulius Mall).

Tags: , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.