Design

EVENTS by Cristina Nichita

EVENTS by Cristina Nichita

Share this Article

Written by: Me visit my website

Creatoarea de modă Cristina Nichita şi-a prezentat cea mai nouă colecţie pe linia EVENTS, joi 19 mai, orele 19.00. Evenimentul a avut loc la etajul 2 al COCOR Store în cadrul Galeriei Designerilor Români, singurul magazin multibrand din România care reuneşte creaţiile celor mai importanţi designeri autohtoni.

Au fost preuentate 40 de creaţii, structurate în trei părţi, ce fac o trecere prin trei look-uri şi modalităţi de expresie diferite, unite de folosirea la unison a ţesăturilor şi croielilor fluide. O înşiruire de rochii ultra-feminine, realizate din fibre uşoare şi confortabile – voaluri, mătăsuri naturale, satinuri fine – uni sau cu imprimeuri în degrade, desene şi borduri spectaculoase, create pentru prezenţele feminine, nonconformiste, expansive şi încrezătoare. Paleta cromatică ne poartă de la tonuri stinse şi pale de verde vegetal, maronuri şi lila-uri, desprinse parcă din natură, către ivory, creme şi roz patinat atent combinate cu negru, şi se opreşte la albastru electric, culoarea vedetă a sezonului. Întreaga prezentare de modă a fost transmisă live pe mediafaţada COCOR, iar colecţia va fi pusă în vânzare în Galeria Designerilor Români, etaj 2.

Realizată in colaborare cu designerul George Hojbota, colecţia readuce în prim plan o siluetă fluidă, o imagine naturală, o prezenţă subtilă şi relaxată, senzuală şi sexi. Colecţia se doreşte a fi una evolutivă, ce marchează o nouă viziune asupra luxului şi a eleganţei urbane, departe de rigoarea clişeelor clasice.

Alături de modele de top, pe scenă va defila şi Laura Cosoi, invitată special pentru acest show. La eveniment şi-au anuntat participarea nume sonore din lumea show-biz-ului romanesc, politicieni, actori, fashion editori, prieteni şi clienţi ai casei de modă.

Evenimentul este realizat cu participarea: Angela Vasiliu – încălţăminte şi marochinarie, Geta Voinea – hair style, Dj Arabu – sonorizare.

Tags: , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.