Outdoor

Zsport

Zsport

Share this Article

Written by: Me visit my website

Zsport este brandul francez de lenjerie sport de înaltă tehnologie cunoscut în piaţa de fitness şi sport pentru produsele sale cu adevărat inovatoare, testate şi folosite cu încredere de sportivi profesionişti sau amatori de mişcare în aer liber.

Produsele Zsport sunt fabricate în Franţa, in colaborare cu cei mai mari specialişti din lume în chirurgia sânilor şi medicina sportivă. Materialele utilizate în lumea medicală ca şi materiale compresive pentru arsuri, post-chirurgical sau pentru pacienţi din sfera chirurgiei plastice şi reparatorii au fost folosite de Zsport pentru realizarea lenjeriei sport de ultimă generaţie.

În prezent, Zsport este unicul brand de lenjerie sport, furnizor oficial al Comisiei Medicale al Comitetului Naţional Olimpic şi al Comitetului Sportiv Francez. La Sydney în 2000, Atena în 2004 şi Beijing în 2008, Zsport a echipat o bună parte din atleţii reprezentanţi ai Franţei la Olimpiada din Vară.

În România, brandul Zsport a fost adus şi testat în mai multe săli de fitness încă de anul trecut. În prezent, produsele sunt disponbile în mai multe magazine din ţară online şi offline sau în sălile de fitness partenere.

Net Sport Partners – boutique sport & outdoor, este un importator de branduri cu adevărat speciale şi inovative, testate în pieţele mature de sport şi outdoor şi recunoscute pentru fiabilitatea lor. Netsport.ro mai deţine reprezentanţa în România a brandurilor: Fjall Raven, Han Wag, Brunton, Zsport, Exo2, Sveltus, Sea to Summit şi Vanguard Hunting. Toate aceste produse sunt disponibile şi online pe www.netsport.ro sau pot fi testate la showroomul nostru din Braşov.

Despre Net Sport Partners srl

Netsport.ro este un proiect cu vechime în piaţa de sport/outdoor din România, început în 2004.
Din 2010 am ales să comunicam sub titulatura de boutique de produse outdoor & sport fiind reprezentanţii în România ai unor branduri cu adevărat speciale, avansate tehnologic, multe produse fiind premiate la cele mai mari evenimente internaţionale din industrie.

Tags: , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.