Technology

Perfekt in Form und Funktion

Perfekt in Form und Funktion

Share this Article

Written by: Me visit my website

Prestigiosul institut de testare german StiWa a consemnat recent că atât plitele cu inducţie, cât şi cele ceramice de la AEG au obţinut cele mai bune calificative în toate situaţiile, atât pentru performanţele la gătit, cât şi pentru uşurinţa în utilizare.

Plitele AEG s-au remarcat prin performanţele la gatit, mai ales pentru distribuţia uniformă a căldurii, încălzirea şi păstrarea la cald a mâncărurilor. La capitolul usurinţă în utilizare, au fost apreciate reglajele, controlul şi curăţarea uşoară.

MaxiSense, plita cu inducţie de la AEG, a fost apreciată de StiWa drept «puternică, versatilă şi rapidă». Puternică şi rapidă – pentru că poţi folosi la maximum toate cele patru zone de gătit, cu 210 mm diametru şi 2300 W, iar activând Power Booster, chiar cu 3200 W fiecare, rezultând astfel o zonă de gătit cu 36% mai mare decât în mod obişnuit şi o putere sporită. Funcţia Stop&Go comută zonele de gătit active în modul «păstrare la cald», iar atingerea ulterioară a butonului determină revenirea la reglajele iniţiale. Versatilă – pentru că poţi folosi o varietate de vase de gătit, de orice formă sau mărime, oriunde doreşti, atâta timp cât acoperi marcajul în formă de cruce de pe plită. În plus, funcţia Bridge îţi permite să foloseşti recipiente de dimensiuni mari, pe două zone ale plitei, ce se vor încălzi simultan.

Un alt avantaj important al plitei cu inducţie MaxiSense este suprafaţa generoasă de gătit, incorporabilă într-un spaţiu standard: are lăţimea de 70 cm, dar se potriveşte într-un corp de mobilier cu lăţimea de 60cm.

Tags: , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.