Indoor

Retrospectiva 2011 Studio Insign

Retrospectiva 2011 Studio Insign

Share this Article

Written by: Me visit my website

După un an de implicare constantă în proiecte importante de susţinere a tinerilor designeri şi nu numai, Galeriile Noblesse privesc cu încredere şi optimism noul an. Pe lângă seria de evenimente la care va continua să participe în calitate de parteneri, în 2012 Galeriile Noblesse îşi propune să investească în tinerele talente prin dezvoltarea unor noi proiecte care să se ridice la aşteptările celor pasionaţi de artă. Nu îi va uita insa nici pe profesioniştii în domeniu, carora le va oferi atât sprijinul, cât şi inspiraţia şi motivaţia de care au nevoie.

Galeriile Noblesse reprezintă un brand ce s-a impus pe piaţa produselor de lux în 2011 prin evenimentele şi proiectele sale, reuşind să se diferenţieze de ceilalţi competitori prin concursurile şi interviurile realizate, dar mai ales prin calitatea, profesionalitatea şi diversitatea serviciilor oferite. Indiferent de provocarea lansată, fie că este vorba de apartamente, case, hoteluri, restaurante, cafenele, cluburi, spaţii publice, propunerile oferite sunt dintre cele mai inedite şi valoroase, atât pe stil clasic, cât şi modern. Galeriile Noblesse oferă o gamă variată de produse, orice stil, de la cel modern, minimalist cu linii drepte şi îndrăzneţe, la cel clasic, călduros, art deco sau de artă contemporană. Astfel, prin conceptul de „CREATEUR D’AMBIENCE”, Galeriile Noblesse se identifică ca un brand unic prin excelenţă.

În categoria celor mai frumoase realizări, de un real succes a fost colaborarea cu Artmark, prin intermediul căreia tineri arhitecţi au fost premiaţi pentru reuşitele lor. De asemenea, lansarea produsului „4femina” în cadrul showroom-ului Galeriilor Noblesse reprezintă şi el un eveniment important al anului 2011, care s-a bucurat de un real succes. Merită amintite şi câteva dintre cele mai importante randări ale studio-ului Insign by Galeriile Noblesse precum: proiectul pentru apartamente „Just Modern” sau „A stranger in Bucharest”, proiectul pentru recepţie „Centrul Est European de Cercetare Aplicativa Integrata”, poiectul pentru casa „Hotel Boutique” sau „View af the lake”, proiect pentru birou „Business Women” şi nu în ultimul rând, proiectul intitulat „Boiserie” reprezentând un spaţiu clasic, autentic, cu un decor luxos.

Când vine vorba de clienţii Galeriilor Noblesse, specialiştii din domeniul design-ului şi oferta variată de mobilier şi decoraţiuni le asigură acestora cele mai bune soluţii în aranjarea spaţiilor interioare. Pentru a face posibil acest lucru, consultanţii păstrează o strânsă colaborare cu toţi clienţii, pentru ca alegerea făcută să fie una conformă cu cele mai inedite dorinţe. Gama de produse Galeriile Noblesse include mobilier, perdele, tapet, corpuri de iluminat, decoraţiuni, placări de orice tip, reprezentând în total peste 200 de furnizori din Italia, Spania, Franţa, Germania, Anglia de la un nivel mediu – înalt la branduri exclusiviste, foarte cunoscute.

Proiectul InSign al Galeriilor Noblesse a reuşit în anul 2011 să premieze excelenţa. Atât designeri cunoscuţi, cât şi novici ai meseriei au dat curs provocării lansate de Galeriile Noblesse de a se întrece în proiectele sale de succes. Câştigătorii competiţiei au avut parte de o vacanţă în Italia unde au vizitat showroom-urile Moroso, Presotto, Smania şi ValCucine.

InSign este mai mult decât un simplu proiect. Este o platformă prin care Galeriile Noblesse pune la dispoziţie clienţilor săi un loc de întâlnire virtuală cu cei mai buni designeri. Site-ul www.insign.ro poate fi vizitat de toţi iubitorii de design interior pentru a vizualiza ultimele colecţii din domeniu. Conceptul Store InSign întregeşte imaginea Galeriilor Noblesse ce s-a născut din pasiunea pentru a realiza un spaţiu cât mai original, astfel încât importanţa detaliilor să primeze în amenajarea pieselor de mobilier amplasate.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.