Technology

Eveniment internaţional dedicat protejării mediului

Eveniment internaţional dedicat protejării mediului

Share this Article

Written by: Me visit my website

În perioada 28 februarie – 2 martie 2012, Romexpo organizează sub patronajul Ministerului Mediului şi Pădurilor, cea de a XIX-a ediţie a manifestării expoziţionale ROMENVIROTEC.

Cu o tradiţie de 19 ani, Expoziţia Internaţională pentru Tehnologii şi Echipamente de Protecţie a Mediului, Reciclare şi Energii Alternative, va fi platforma ideală unde expozanţii şi vizitatorii specialişti vor participa la un program complex de conferinţe.

Conferinţele despre managementul deşeurilor şi noile tehnologii în domeniul monitorizării şi păstrării unui mediu curat sunt susţinute de specialiştii din cadrul Ministerului Mediului şi Pădurilor, Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Ambasadei Austriei şi Ambasadei Belgiei dar şi firme private.

În cadrul expoziţiei firmele participante vor face demonstraţii cu cele mai noi echipamente pentru protecţia mediului.

Prima instalaţie de desorbţie termică indirectă din România pentru eliminarea în situ a solurilor contaminate cu mercur, tehnologiile de sortare magnetică, senzorii cu ultrasunete pentru producerea poliolefinelor secundare de mare puritate din deşeuri, precum şi maşina de reciclat sticla vor fi prezentate la ROMENVIROTEC 2012.

Printre firmele participante la ROMENVIROTEC 2012 se regăsesc, ca în fiecare an, liderii domeniului protecţiei mediului, dintre care enumerăm: Uni-recycling, Vivani, Salubritate, Enviro Chemie, Euritech, Greentech, Setcar, Elkaplast, ş.a.

De asemenea, în aceeaşi perioadă se desfăşoară Expoziţia Internaţională pentru Aparatură şi Instrumente de Măsură şi Control – ROMCONTROLA.

Mai multe informaţii despre ROMENVIROTEC si ROMCONTROLA puteţi găsi pe site-urile: www.romenvirotec.ro si www.romcontrola.ro.

Program de vizitare:

28 februarie – 1 martie 2012, între orele 10:00 – 18:00

2 martie, între orele 10:00 – 16:00

Despre ROMEXPO

ROMEXPO SA este o societate cu capital privat, având ca acţionar majoritar Camera de Comerţ şi Industrie a României. Societatea este membră a Asociaţiei Mondiale a Industriei Târgurilor şi Expoziţiilor (UFI), a Alianţei Târgurilor din Europa Centrală (CEFA) a Asociaţiei Internaţionale de Auditare a Statisticilor Expoziţiilor (CENTREX) şi a Asociaţiei Organizatorilor de Târguri şi Expoziţii din România (ASOEXPO).

Citeste mai mult: ROMENVIROTEC – Cel mai important eveniment internaţional dedicat protejării mediului

Tags: , , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.