Lifestyle

Blaze Bayley, daruri pentru fanii români

Blaze Bayley, daruri pentru fanii români

Share this Article

Written by: Me visit my website

Deşi s-a aflat în România pentru doar două zile, fostul solist al formaţiei Iron Maiden, a fost puternic impresionat de ţara noastră şi de primirea de care s-a bucurat. El a spus: “Îmi aminteam de România, încă din 1995 când am venit aici cu Iron Maiden nu ai cum să uiţi un public atât de înflăcărat precum cel de aici”.

Blaze Bayley a fost în România în perioada 26 – 28 ianuarie, timp în care a înregistrat piesa Mercy Killer, alături de formaţia Trooper, a avut apariţii în media şi o sesiune de meet & greet cu fanii săi. “M-am bucurat să am alături de mine atât cu oameni care au crescut cu Iron Maiden, cât şi adolescenţi care mă vor vedea prima oară pe scenă la final de martie. Tocmai de aceea, vreau să le fac un dar fanilor mei, pentru că îmi doresc ca toţi cei care vor să fie prezenţi la concertul din Bucureşti să poată face acest lucru.”

Astfel, la inţiativa starulului englez, se va aplica o nouă promoţie de 30% pentru biletele la concertul din Silver Church (23 martie), biletele putând fi achiziţionate la preţul de doar 40 lei, între 13 şi 27 februarie. Blaze a completat: “Le mulţumesc organizatorilor pentru că au înţeles dorinţa mea şi îi chem pe toţi cei care încă nu şi-au luat bilete la concert să beneficieze de darul meu pentru ei”.

Promoţia iniţiată chiar de Blaze Bayley va fi valabilă două săptămâni, începând cu data de 13 februarie în reţeaua Biletoo. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro şi www.blt.ro

Tags: , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.