Indoor

CorteZARI – definiţia rafinamentului

CorteZARI – definiţia rafinamentului

Share this Article

Written by: Me visit my website

Galeriile Noblesse ne aduc în prim plan tendinţele anului 2012 având ca principal model brandul CorteZARI, pe care îl reprezintă în exclusivitate în România. O definiţie a luxului şi eleganţei, CorteZARI reuşeşte să reinventeze stilul clasic într-o manieră deosebită, caracterizându-se prin mobila lucrată manual în lemn masiv, finisaje cu foiţă de aur, argint şi alte detalii impresionante şi autentice.

Brandul CorteZARI înseamnă reprezentarea unui stil aparte – clasic, dar relaxat, glamour, dar simplu, romantic şi plin de graţie, reuşind să creeze un ambient plăcut, ideal pentru intimitatea mult visată. Calitatea înaltă a produselor plasează CorteZari în topul preferinţelor pentru acest an – 2012 se arată a avea o slăbiciune pentru rafinament, căldură şi eleganţă – ideea dominantă fiind cea de confort şi relaxare.

CorteZARI se bazează pe interpretări actuale după modele consacrate de mobilier şi prezintă o gamă largă de produse pentru dining room, living şi dormitoare. Chiar dacă se remarcă prin eleganţă şi are ca influenţe stilul clasic, decorul nu este deloc unul încărcat sau sobru şi aceasta datorită designului cu linii unduioase, dar şi datorită cromaticii şi tapiţeriilor folosite. Un plus de căldură îl oferă corpurile de iluminat şi obiectele de cristal şi porţelan ce se asortează perfect cu armonia compozţiei. Candelabrul masiv şi abundent în detalii este un alt element care impresionează, având rolul de a echilibra atmosfera atât prin design, cât şi prin jocul de lumini şi umbre pe care îl creează.

Se remarcă revenirea la grandoarea mobilierului nobil – multe încrustaţii în lemn şi tapiţerii în culori palide sau pământii. Mobilierul lucrat cu minuţiozitate nu încarcă atmosfera, ci îi conferă un iz de rafinament, bazându-se mai mult pe simplitate şi confort decât pe un design inedit. “Procesele de fabricaţie ale pieselor de mobilier CorteZARI sunt extrem de minuţioase şi tradiţia ce se transmite o dată cu inovaţia tehnologică face ca piesele să fie adevarate capodopere. Produsele brandului CorteZARI se adresează celor care doresc un interior exclusivist, fie că este vorba de stilul clasic autentic sau un clasic reinterpretat, cu influenţe moderne şi accente glamour” declară Loredana Preda, manager general Galeriile Noblesse.

Nivelul acestor produse este un nivel mediu-înalt spre foarte înalt. Chiar dacă principalul atribut al mărcii CorteZARI este design-ul, “nu putem să nu luăm în considerare complexitatea finisajelor şi valoarea pe care acestea o aduc originalităţii produselor – de la finisaje standard lăcuite la finisaje în mai multe straturi, cu foiţă de aur şi argint care se produc manual şi necesită un timp îndelungat de realizare” adaugă Loredana Preda. Atmosfera generală este una caldă, de confort, asigurată în principal prin esenţele de lemn preţios şi stereotomii care amintesc de clasic, în cromatici sobre şi elegante.

Preţurile produselor CorteZARI variază de la unele accesibile şi competitive (600 euro măsuţele clasice cu blat de sticlă) până la preţuri mai ridicate (mesele înalte au preţuri variind de la 2.000 la 6.000 euro, în funcţie de materialele folosite), ajungând până la cele mai scumpe piese – dulapurile din lemn masiv (cu preţuri între 5.000 şi 8.000 euro).

Pentru cei ce doresc o locuinţă exclusivistă, fie că este vorba de un stil clasic autentic sau unul reinterpretat cu accente glamour şi moderne, CorteZARI este alegerea potrivită – Galeriile Noblesse recomandă acest brand firilor artistice şi iubitorilor bunului-gust şi a eleganţei!

Produsele CorteZARI pot fi achiziţionate în România doar prin Galeriile Noblesse.

Galeriile Noblesse oferă o gamă variată şi completă de produse de înaltă calitate pentru amenajarea oricărui interior clasic sau modern, atât pentru casă, cât şi pentru hoteluri, restaurante, office-uri. Importator direct din Italia, Spania, Franţa, Anglia, Galeriile Noblesse au în portofoliu produse deosebite de la un nivel mediu-înalt, la branduri exclusiviste pentru mobilier, textile, tapet, corpuri de ilumintat, sanitare, placări de orice tip.

Vă invităm pe toţi cei care apreciaţi, daţi valoare şi susţineţi bunul gust să vizitaţi site-ul www.galeriilenoblesse.ro sau showroom-urile din Bucureşti şi Bacău, unde puteţi vedea piesele de mobilier şi accesoriile visate. De asemenea, Galeriile Noblesse vă pot oferi soluţii deosebite, dintre cele mai profesioniste pentru proiectele dumneavoastră, prin serviciile de consultanţă în amenajare şi design interior.

Tags: , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.