Outdoor

Anduranţă în Munţii Călimani

Anduranţă în Munţii Călimani

Share this Article

Written by: Me visit my website

„Trăieşte cu adevărat ceea ce nu se poate spune în cuvinte.’’ Ce poate fi mai frumos decât răcoarea și aerul curat din Munţii Călimani. După prima expediţie din vara lui 2009 la care a participat, Mihai Dragomir, renumitul antrenor – Promotor al Fitness-ului în Romania, a organizat sub umbrela conceptului Cardio Mix cea mai tare Expediţie de Anduranţă în Munţii Călimani.

De cum ajungi în Vatra Dornei poţi vedea tronând un panou mare care te anunţă că, dacă tot ai venit până aici, nu poţi rata drumeţiile călare, trebuie să străbaţi munţii la pasul calului şi să fii parte cu natura.

Mihai Dragomir, imagine marcantă a vieţii sportive şi a fitness-ului românesc, a atins aceste locuri într-o frumoasă expediţie în 2009, timp în care a devenit şi imaginea turismului ecvestru în Călimani. Anul acesta sub Campania Ia-ţi Porţia de Sănătate, Mihai Dragomir, îndrăgostit de sport şi de natură, a oganizat „Expediţia de Anduranţă Cardio Mix în Munţii Călimani“ 26-30 iulie 2012 (oferind astfel tuturor celor dornici posibilitatea de a-ş lărgi orizonturile prin experienţe unice care pot fi trăite în Comunitatea Cardio Mix şi în strânsă legătură cu natura.

Mihai Dragomir pregăteşte o nouă Expediţie de Anduranţă Cardio Mix în Munţii Călimani – timp de 4 zile, cu pasul calului străbaţi cele mai frumoase locuri din Munţii Călimani, locuri neatinse de piciorul de om, care îţi pun la încercare toate simţurile şi adrenalina. Înveţi să călăreşti, să îţi depăşeşti limitele, să îţi deschizi sufletul şi să te poţi bucura de tot ce este frumos în jurul tău şi să exploatezi aptitudinile corpului uman şi limitele de rezistenţă. „Nu există cuvinte ca să vă pot descrie frumuseţea locurilor şi experienţa pe care o veţi petrece în tot acest timp în mijlocul naturii, așa că nu vă rămâne decât să vă înscrieţi la ediţia viitoare din luna octombrie“, declară prof. antr. Fitness specialist Mihai Dragomir. (Detalii despre perioada desfăşurării expediţiei şi modalitatea de înscriere, condiţii de participare, le puteţi urmări curând pe www.cardiomix.ro/ www.mihaidragomir.ro)

Despre Mike Sport

Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept este singurul brand românesc din industria fitness-ului. Creat de un român, Mihai Dragomir – renumit specialist în fitness şi om de sport – acest concept este un spectacol al sănătăţii şi stării de bine fizice şi mentale. Praticat încă din 1997, se lansează oficial în 2006, iar în 2009 devine marcă înregistrată, fiind primul şi singurul concept de fitness anti aging din România. Alimentaţie corectă, Antrenamente personalizate, Consultanţă şi Life style coaching, Terapie motivaţională, Recuperare, Evenimente sportive, Activităţi straregice şi de Educaţie la nivel de mase, Weekend-uri de reformare pentru o Viaţă Sănătoasă, Expediţii de Anduranţă, Tabere şi Concursuri de slăbire – sunt doar câteva din activităţile permanent desfăşurate sub umbrela conceptului Cardio Mix.

Tags: , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.