Indoor

Kludi

Kludi

Share this Article

Written by: Me visit my website

Dacă te decizi să îi amenajezi copilului tău un spaţiu de baie dedicat, atunci trebuie să ai în vedere mai multe aspecte legate de funcţionalitate şi siguranţă. Producătorul german de baterii de lux pentru baie şi bucătărie Kludi recomandă câteva game de produse menite să îţi uşureze viaţa şi să te ferească de cât mai multe griji.

Bateriile cu termostat sunt de mare ajutor datorită mânerului de reglare a temperaturii cu protecţie la 38˚ C. Astfel, cu tehnologia HotStop de la Kludi se poate evita riscul de opărire la care copilul tău ar putea fi expus dacă ar utiliza produse inferioare calitativ. De aceea, este bine de ştiut că toate bateriile cu termostat de la Kludi oferă această opţiune.

În plus, cu ajutorul tehnologiei avansate de la Kludi, protecţia faţă de opărire se realizează şi prin diminuarea consistentă a transferului termic din interior către suprafaţa bateriei sau a parei de duş. Astfel, deşi prin interior poate circula apă fierbinte la 50˚ C, copilul tău va resimţi doar o uşoară senzaţie de căldură la atingerea suprafeţei bateriei sau a parei de duş.

Dacă te afli în căutarea unor produse uşor de utilizat, sigure, dar, totodată, distractive, Kludi recomandă bateriile pentru lavoar KLUDI O-CEAN, care dispun de tehnologia joystick. Actionarea în V a mânerului ajută la setarea facilă a temperaturii exacte a apei, precum şi a debitului de curgere. Perlatoarele cu care sunt prevăzute bateriile din această serie, creează un jet tip cascadă, oferind experienţa unei surse naturale de apă în propriul tău spaţiu de baie.

Gama de produse KLUDI O-CEAN oferă, totodată, un plus de siguranţă datorită sistemului neconvenţional de umplere a căzii, Rotexa. Practic, nu se mai foloseşte o baterie sanitară cu un design clasic, ci un cilindru ataşat la cadă, prin interior, prin care curge apa. Avantajul Rotexa este ca acest sistem nu are muchii ascuţite, eliminând riscurile de accidentare a copilului în timpul îmbăierii.

Pentru spaţiile mici în care este posibilă doar instalarea unei cabine de duş, Kludi recomandă bateriile încastrate ZENTA şi KIDO. Modernă, rapidă şi sigură, această soluţie este preferată de adolescenţii care aleg flexibilitate în viaţa de zi cu zi. În completare, alegerea gamei de duşuri KLUDI A-QA este ideală, fiind uşor de reglat în spatii mici şi permiţând multă libertate de mişcare la duş.

Gama de produse KLUDI ZENTA, care propune un concept integrat, pentru baie incluzând baterii pentru lavoar, pentru cadă, duş şi sisteme de duş, poate fi alegerea potrivită pentru copilul tău, datorită designului minimalist, dar şi a multiplelor opţiuni de funcţionalitate.

Pentru a evita consumul exagerat de apă, Kludi recomandă produsele cu senzor. În acest sens, este bine de ştiut că bateria pentru lavoar KLUDI BALANCE SENSOR poate reduce consumul de apă cu până la 70%. Trebuie doar să îţi poziţionezi mâinile în aria de identificare senzorială uşor vizibilă, iar apa va începe să curgă. Totul este curat şi igienic, din moment ce nu e nevoie să atingi bateria. De îndată ce îţi îndepărtezi mâinile, apa va înceta să curgă.

Para de duş KLUDI A-QA este disponibilă, în magazinele de specialitate, la preţul de 140 Ron cu TVA, bateriile încastrate KLUDI ZENTA la preţul de 250 Ron cu TVA şi KLUDI KIDO la preţul de 370 Ron cu TVA, iar bateriile pentru lavoar KLUDI BALANCE SENSOR la preţul de 1.900 Ron cu TVA şi KLUDI O-CEAN cu joystick la 950 Ron cu TVA. Bateria pentru lavoar KLUDI O-CEAN poate fi achiziţionată la un preţ special (530 Ron cu TVA) din magazinele Romstal.

Cu toţii ne dorim tot ce este mai bun pentru copiii noştri, iar Kludi concepe doar cele mai bune produse pentru clienţii săi.

Despre Kludi
Kludi este lider de piaţă în segmentul bateriilor de bucătărie în Germania, Austria şi Elveţia. Fondată în Germania în anul 1926, compania are, în prezent, peste 1.000 de angajaţi în toată lumea şi o cifră de afaceri de aproximativ 100 milioane de Euro. Kludi dezvoltă şi produce baterii de lux pentru baie şi bucătărie, sisteme de duş şi accesorii pentru baie, precum şi baterii medicale pentru clinici. Compania deţine fabrici în Germania, Austria, Ungaria, Polonia, un joint-venture Kludi – RAK în Emiratele Arabe Unite şi centre de comercializare în România, Germania, Austria, Olanda, Franţa, Polonia, Ungaria, Elveţia, Republica Cehă, Slovacia, Rusia, Dubai, Thailanda. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.kludi.ro.

Tags: , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.