Outdoor

Columbia Sportswear

Columbia Sportswear

Share this Article

Written by: Me visit my website

De 10 sezoane consecutive am introdus inovaţii care au adus beneficii iubitorilor de outdoor în orice fel de condiţii climatice.

În 2010 am aplicat produselor noastre Omni-Heat, cu material reflectorizant, care utilizează căldura propriului corp pentru a-l menține mai confortabil în condiții de frig.În primăvara anului 2011 am lansat Omni-Dry, cea mai bună tehnologie impermeabilă şi ultrarespirabilă, recunoscută de revista Outside în acordarea premiului GOY (Gear of the Year).

În toamna anului 2011 am transformat la un alt nivel tehnologiile, oferind clienţilor noştri puterea de căldură la comandă, cu Omni-Heat Electric la jachete, mănuși şi cizme. În această primăvară am eliberat puterea lui Omni-Freeze Ice. Prima noastră linie de îmbrăcăminte care valorifică transpiraţia pe care corpul uman o produce în mod natural pentru a furniza managementul de căldură agresiv. Hainele te ţin răcoros, literalmente.

În prezent am lansat o nouă tehnologie care a fost deja pe piață timp de două sezoane, care a fost inclusă în secret în sacourile Elite. După feedbackuri foarte pozitive am lansat Omni-Wind, un material respirabil împotriva vântului tăios.

Despre Columbia Sportswear

Magazinele Dockyard oferă o gamă largă de produse sport de iarnă, apă şi vânt, celor care iubesc stilul de viaţă activ şi vor să achiziţioneze mărcile preferate. Acestea includ Columbia – brandul autentic de outdoor, Helly Hansen – stil scandinav, TBS – stil nautic, Dockers – modă casual pentru bărbaţi, Fundango – îmbrăcăminte tinerească inspirată din stilul boarderilor, cât şi Smith Optics – ochelari stilaţi şi practici de soare şi schi.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.