Design

Galeriile Noblesse susţin excelenţa în designul românesc

Galeriile Noblesse susţin excelenţa în designul românesc

Share this Article

Written by: Me visit my website

Galeriile Noblesse cred în valoarea designerilor români şi îi susţin în dezvoltarea şi afirmarea lor pe plan naţional şi internaţional prin organizarea anuală în parteneriat cu branduri importante din afară, a concursului Insign Awards, destinat arhitecţilor şi designerilor de interior debutanţi şi cunoscuţi.

În perioada 1 septembrie – 30 noiembrie, 130 de specialişti în design interior s-au înscris în competiţia care pune în joc premii substanţiale (Premiul I la categoria senior este de 2000 de euro şi o excursie in Italia, iar premiul I la categoria Junior este de 1000 de euro). Prin organizarea Insign Awards, Galeriile Noblesse îşi doresc să deschidă noi orizonturi designerilor romani, să îi sprijine în promovarea lucrărilor de amenajare şi să demonstreaze că există design de interior la standarde internationale şi în România. Galeriile Noblesse îşi asumă rolul de ambasador al designului de interior românesc, făcându-l cunoscut şi peste hotare prin prezentarea fiecărei lucrări înscrise în concurs unui juriu format din designeri renumiţi.

De asemenea, Galeriile Noblesse sprijină cu interes designul de produs din România. Astfel, în concept-store-ul Galeriile Noblesse din Bucureşti, bulevardul Unirii, Nr 61, sunt expuse câteva dintre creaţiile designerului Irina Alexandru, care fac parte din colecţia “Măsuţe meshtesukare”.

„Cred cu tărie că există un design de interior şi de produs de calitate si în România. Tocmai de aceea am creat în 2010 concursul Insign Awards prin care promovăm designerii români valoroşi şi descoperim noi talente. Pentru cei care îşi doresc servicii de proiectare şi design interior la un nivel înalt , am creat si propriul studio de design, Studio Insign, care în anul 2012 s-a bucurat de o importantă recunoaştere internaţională, fiind primul studio de design din România acceptat ca membru în asociaţia internaţională de design interior din Marea Britanie, Design Society. Ne bucurăm deja de un portofoliu important de proiecte atât pentru zona de case şi apartamente rezidenţiale, cât şi pentru spaţii publice, cafenele, restaurante, office-uri lucrând pe orice stil, modern sau clasic“ explică Loredana Preda, general manager Galeriile Noblesse.

Fondat în urmă cu doi ani, pe 1 martie 2010, de către Galeriile Noblesse, din dorinţa de a oferi înaltă performanţă în designul interior atât în ţară, cât şi la nivel internaţional, Studio Insign înseamnă astăzi un important studio de design interior cu proiecte remarcabile, dintre cele mai diverse.

Viziunea Studio Insign este bazată pe creativitate şi originalitate, deoarece orice interior trebuie să fie impecabil decorat, indiferent de stilul abordat şi indiferent dacă este vorba de locuinţe, restaurante, hoteluri sau cafenele.

Echipa de designeri şi arhitecţi de la Studio Insign, în colaborare directă cu Galeriile Noblesse, pune accentul pe unicitate şi originalitate, pe reinventarea stilurilor şi pe îmbinarea armonioasă a lor, pentru a crea efecte deosebite. Personalizarea oricărei încaperi la un nivel înalt de profesionalism şi sensibilitate transformă orice spaţiu amenajat într-un loc inedit, unde arta şi designul se contopesc.

Tags: , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.