Travel & Living

Cele mai bune hoteluri wellness din România şi Europa

Cele mai bune hoteluri wellness din România şi Europa

Share this Article

Written by: Me visit my website

Stresaţi de muncă şi de viaţa cotidiană în noul an? Motive bune pentru o pauză şi câteva zile de relaxare. Serviciul de rezervare hotelieră online hotel.info a realizat din acest motiv o evaluare a celor mai bune hoteluri wellness din România şi Europa. Aceasta ne oferă câteva surprize.

România se află în clasamentul european pe locul 16. Un concediu de wellness în Europa de Est este din ce în ce mai interesant pentru doritorii de relaxare, deoarece raportul preţ/prestaţii este în multe locuri ispititor. Slovacia, Cehia şi Polonia ocupă astfel un loc bun în clasamentul primelor zece cele mai bune hoteluri wellness din Europa.

Pentru evaluare au fost relevante aprecierile oaspeţilor hotelului. Acolo au fost luate în consideraţie diferite criterii, cum sunt ofertele de sport şi wellness, calitatea camerelor, curăţenia, raportul preţ/prestaţii, calitatea micului-dejun sau amabilitatea personalului.

În tabelul următor sunt listate primele 20 hoteluri wellness cu cele mai bune evaluări din Europa.

wellness europe class

Pentru piaţa de wellness în România, clienţii hotel.info şi-au prezentat de asemenea evaluările. În tabelul următor sunt listate primele cinci hoteluri wellness cu cele mai bune evaluări din România.

wellness in Romania

Tags: , , , , , , , ,

1 Comment

  1. Ramada deci. Interesant articol.

Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.