Design

Eco-iluminat – colecţia 2013

Eco-iluminat – colecţia 2013

Share this Article

Written by: Me visit my website

„Colecţia LEDURI 2013 se înscrie în demersul Eco Iluminat de a promova activ iluminarea economică şi ecologică, mai ales în această perioadă, în care preţul energiei electrice a crescut şi pentru populaţie, şi pentru industrie.“ Bogdan Dobândă

Eco-iluminat lansează în premieră în România colecţia LEDURI 2013 de corpuri de iluminat super-economice de tip lămpi cu senzori şi lămpi clasice, grupate în 10 categorii:

1. BENZI ŞI BAGHETE cu leduri, fixe şi flexibile, în seturi complete, ideale pentru iluminatul ambiental în spaţii de tip HoReCa, unde pot crea o atmosferă trendy, ultramodernă

2. PLAFONIERE cu leduri, ideale pentru iluminatul în zone de trecere, holuri, coridoare, pasaje în care lumina este aprinsă aproape tot timpul.

3. APLICE LED, potrivite în dormitoare matrimoniale pentru citit sau ca şi lampă de veghe

4. SUSPENSII LED şi pendule reglabile pe înălţime, care pot da o atmosferă mirifica în living sau bucătărie

5. SPOTURI LED, perfecte pentru iluminarea produselor din vitrinele de magazin, pentru orientare în zona scărilor, acolo unde trebuie să indicaţi o direcţie, sau în zone greu accesibile – pentru că, odată montate, spoturile vor funcţiona aproximativ 30 de ani la o durată medie de utilizare de 3 ore pe zi (pe faţade înalte, pe garduri greu accesibile, în tavane false din spaţii de recreere sau de aşteptare, holuri, coridoare din spaţii publice sau din locuinţe).

6. PROIECTOARE cu leduri pentru iluminarea permanentă economica şi de siguranţă a faţadelor, a intrărilor şi a zonelor de acces.

7. DECORURI LED pentru înfrumuseţarea caselor la interior sau la exterior.

8. LĂMPI DE BIROU cu leduri recomandate pentru durată mare de viaţă şi lumină puternică, bine concentrată asupra planului de lucru.

9. LAMPADARE LED pentru holuri şi spaţii de aşteptare din spaţii de tip office, hoteluri şi restaurante sau pentru citit şi atmosferă în livingurile casnice.

10. VEIOZE cu leduri, care pot fi folosite şi la citit, dar şi pentru iluminarea produselor din vitrinele de magazin.

„În calitate de trend setter pe piaţa corpurilor de iluminat din România, oferim în exclusivitate această serie nouă de lămpi, care utilizează surse de iluminat cu leduri, special proiectate şi inserate în corpuri de iluminat interior şi exterior cu forme clasice de lustre, aplice, plafoniere şi spoturi. Suntem consecvenţi în a oferi consumatorilor români exclusiv produse de înaltă calitate, economice şi ecologice, al căror impact asupra mediului este redus prin modul de producţie, utilizare, funcţionare şi posibilitatea de a fi reciclate. Reuşim astfel să fim în avangarda industriei şi să oferim specialiştilor din HoReCa, organizatorilor de evenimente, consumatorilor casnici dar şi arhitecţilor – noi modalităţi de exprimare estetică prin intermediul luminii“, ne-a declarat domnul Bogdan Dobândă, director de vanzari la www.eco-iluminat.ro.

În acest fel, Eco Iluminat îşi consolidează poziţia de lider pe piaţa corpurilor de iluminat online din România, având în portofoliu cea mai mare gamă de la cei mai importanţi producători europeni: Philips, Osram, Eglo, Globo Lighting, Massive şi Klausen.

Tags: , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.