Technology

Manfrotto lansează geanta foto cu protecţie anti-şoc

Manfrotto lansează geanta foto cu protecţie anti-şoc

Share this Article

Written by: Me visit my website

Manfrotto lansează prin magazinul foto – Photosetup, geanta foto cu protecţie anti-şoc pentru echipamentul digital. Aşa cum şi-a obisnuit clienţii de mai bine de 40 de ani, Manfrotto inovează constant pentru a satisface cele mai exigente gusturi în materie de design, calitate şi funcţionalitate. Ţinând cont de feed-back-urile primite de la fotografi, pentru Manfrotto, anul 2013 a debutat cu o nouă realizare deoarece în portofoliul său, s-a adăugat o nouă colecţie de genţi foto şi nu de orice tip ci o serie dedicată protecţiei echipamentului digital.

La ce se referă protecţia anti-şoc? Simplu: geanta se remarcă prin protecţia anti-şoc datorată robusteţii construcţiei genţii precum şi a fermităţii materialului dublat de un strat protector existent atât pe capacul frontal cât şi de jur imprejurul genţii. Geanta impresionează din primul moment în care ia contact utilizatorul cu ea, fiind extrem de bine lucrată şi de robustă.

Fiind disponibilă în mai multe versiuni de dimensiuni si modele, din întrega colecţie, am extras spre prezentare un model ce se pliază ca dimensiune şi model, pe nevoile majorităţii fotografilor popsesori de aparate foto DSLR middle level şi anume – Amica 50BB.

Iată aşadar ce oferă Amica – 50BB: În geanta foto Amica 50BB se pot transporta confortabil un DSLR cu 2 obiective din care unul ataşat şi altul adiţional alături de un blitz de aparat şi alte accesorii. În funcţie de obiective, pot intra chiar şi trei alături de un body (un obiectiv ataşat pe aparat şi alte două în lateral).

Interiorul este modular astfel încât fiecare fotograf îşi poate aranja după nevoile proprii despărţitoarele, pentru a asigura un loc confortabil echipamentului digital.

Buzunarul din faţă este recomandat pentru filtre, carduri sau alte accesorii mici. Accesul la aparat se face rapid.

Design-ul este foarte rafinat, iar materialele de foarte bună calitate, specifice brand-ului Manfrotto.

Interiorul este gri, iar latelarele interioare roşii cât şi terminaţia roşie a pereţilor despărţitori oferă un plus de prospeţime, amintind totodată de culoarea specifică a acestui brand consacrat.

Cu această nouă colecţie, Manfrotto combină într-un mod foarte practic design-ul, calitatea, protecţia şi nu în ultumil rând preţul extrem de accesibil, toate dedicate fotografului urban, modern, pretenţios şi foarte atent la bugetul alocat investitiţei în pasiunea sa pentru fotografie.

Preşul recomandat : 148 Lei

Garanţia Manfrotto acordată acestor genţi este de 2 ani cu extensie de încă 3 ani la înregistrarea produsului pe site-ul producătorului.

Produsul este disponibil prin Photosetup.ro partener Manfrotto România.

Tags: , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.