Lifestyle

Rolls-Royce Jonckheere

Rolls-Royce Jonckheere

Share this Article

Written by: Me visit my website

Designerul turc de automobile Ugur Sahin a prezentat recent versiunea sa pentru Rolls Royce Jonckheere Aerodynamic Coupé.

Scopul principal al acestui design este să reinterpreteze cu respect originalul Rolls Royce Jonckheere Aerodynamic Coupé I, care a fost construit în Belgia de Henri Jonckheere, împreună cu fiul său Joseph Jonckheere, în anul 1935. Acum, ce a mai rămas din companie fabrică numai caroserii pentru autovehicule şi autobuze.

Ugur Sahin a fost rugat de aceştia să ofere o nouă înfăţişare celui mai apreciat dintre proiectele lor. Nu este uşor să aduci un look nou unei maşini care a împlinit a 77 de ani, dar Ugur Sahin a reuşit datorită redesenării grilei frontale care acum este masivă şi restilizării portierelor care poartă curburile modelului original. Spatele a fost menţinut în acelaşi stil al caroseriei originale, existând numai cîteva modificări subtile care nu modifică aspectul maşinii şi menţin proporţiile.

Ugur Sahin este implicat acum în negocieri cu potenţiali investitori şi parteneri care să se implice în proiectul de fabricare a unei maşini unice, special concepută pentru a oferi proprietarului ei cel mai înalt sentiment de lux.

Tags: , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.