Design

Top 6 spaţii de birouri

Top 6 spaţii de birouri

Share this Article

Written by: Me visit my website

Mediul business devine din ce în ce mai complex şi solicitant, cerând tot mai multă atenţie şi timp din partea omului de afaceri care se simte captiv în propriul său birou. Însă, decorarea cu pricepere şi bun gust a spaţiului de muncă poate suprima povara orelor petrecute peste program. De la combinaţii îndrăzneţe de unghiuri şi culori, până la simplitatea liniilor drepte, dar expresive, alegerea designului interior potrivit trebuie să fie în precisă corelaţie cu personalitatea beneficiarului şi cu impresia pe care acesta doreşte să o reflecte în ochii clienţilor. Designerii Studio Insign în colaborare cu Galeriile Noblesse ţin cont atât de aspect, cât şi de utilitate în construirea unui mediu propice lucrului, devenit acum plăcere şi nu chin.

“Pentru cei mai ocupaţi dintre noi, biroul devine o a doua casă. Tocmai de aceea, designerii Studio Insign şi Galeriile Noblesse au încercat să imprime pe fonduri dure şi riguroase, tipic office, nuanţele intime ale confortului, îmbinând culori, forme şi texturi în aşa manieră încât să reflecte perfect personalitatea clientului, dar şi tipul businessului. Prin aceasta, Galeriile Noblesse şi-au îndeplinit scopul declarat, acela de a creea ambianţa desăvârşită pentru orice beneficiar”, susţine Loredana Preda, General Manager al Galeriile Noblesse.

Spaţios şi organizat, Biroul British este numai bun pentru şedinţe sau conferinţe, datorită dotărilor şi structurii mobilierului. Atât biroul, cât şi sala de conferinţe acordă un aer de sobrietate englezească încăperii, regăsit în detaliile scaunelor tapiţate cu piele de culoare verde imperial şi a pieselor clădite din lemn masiv de nuc. Din proiectarea elementelor de mobilă pe un fond blând, crem, ia naştere un ambient cald şi destins, gândit de către designerii Studio Insign by Galeriile Noblesse, numai bun pentru desfăşurarea activităţilor de business.

Fuziunea dintre gama de culori pale şi masivitatea lemnului închis dă naştere unui spaţiu primitor, deşi construit pentru lucru: Biroul Conac de Suflet, realizat de Galeriile Noblesse şi Studio Insign. Priceperea în alegerea nuanţelor şi formelor croite pe şablonul personalităţii beneficiarului nu mai este de mult un secret pentru specialiştii Studio Insign, care ridică designul interior la nivel de artă.

Birourile managerilale are reprezentanţiei Urgent Curier sunt deosebite prin elementele de mobilier executate atent şi potrivite pe fundaluri clasice, uni, de unde paradoxul plăcut al unui mediu confortabil şi intim, dar totodată eficient de lucru. Designerii Studio Insign by Galeriile Noblesse şi-au dovedit competenţele şi profesionalismul în amenajarea birourilor celor doi proprietari şi al biroului secretarei în care domină lumina caldă a candelabrelor ce conferă viaţă formelor lemnoase.

Culorile din identitatea brandului, alb, albastru şi roşu, reprezintă laitmotivul sălii de şedinţe Urgent Curier mobilată modern, principala trăsătură a acesteia fiind funcţionalitatea. Prin alegerea unor scaune confortabile, a meselor contemporane şi a designului general energic, tineresc, spaţiul este optimizat şi pregătit pentru a fi folosit în ore lungi de conferinţe.

Măiestria clasică a marmurei întâmpină clienţii la intratea în recepţia noului sediu de birouri MB Telecom finalizat în octombrie 2012. Armonia dintre boiseria, canapelele şi scaunele de piele reflectă entuziasmul clasic inspirat din tematica scaunelor şi canapelelor Chesterfield. Produsele au fost alese de la Galeriile Noblesse, aceasta fiind garanţia calităţii şi durabilităţii produselor utilizate în amenajare.

Coloanele din marmură reflectate în tavanul din oglinzi creează un plăcut efect vizual în recepţia Centrului European de Cercetare, Da Vinci Building. Dincolo de un proiect de design, interiorul recepţiei dezvăluie istoria evoluţiei şi progresului, ştiinţei şi inventivităţii prin simboluri şi elemente care transmit un mesaj puternic despre Omul şi Ecosistemul în care acesta trăieşte. Într-o mare de non-culori şi culori reci îşi fac loc canapelele turcoaz care atrag atenţia nu numai prin culoare în sine, ci şi prin materialul de natură avangardist. Recepţia modernă a acestui sediu de birouri a fost finalizată în luna noiembrie a anului 2012 şi poartă semnături celebre precum Patricia Urquiola sau Ron Arad.

Biroul Business Women este caracterizat de stilul preponderent clasic al finisajului lucios de nuc care serveşte drept cadru pentru ferestre de sticlă sau tapiţerii delicate. Un birou elegant, luminos, prin de prestanţă şi amenajat cu stil de specialiştii în design interior Sudio Insign by Galeriile Noblesse, potrivit atât pentru a savura cafeaua dinainte de şedinţă, cât şi pentru orele lungi de muncă. Detaliile ornamentale prefac piesele de mobilier din colecţia Culinarium în opere unice care fac tranziţia de la stilul impunător şi sobru al unui birou de afaceri, la mediul primitor, caracteristic personalităţii beneficiarei. Conceperea de spaţii secrete şi atribuirea de fincţionalitate în fiecare colţişor, transformă biroul într-o încăpere în care plăcerea de a lucra se îmbină cu cea de a te afla într-un spaţiu decorat armonios, potrivit chiar şi pentru cei mai pretenţioşi clienţi.

Invitam pe toti cei care apreciază, dau valoare şi susţin bunul gust să viziteze site-ul www.galeriilenoblesse.ro sau showroom-urile din Bucureşti şi Bacău, unde pot vedea piesele de mobilier şi accesoriile pentru biroul de mult visat!

Tags: , , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.