Design

Parchetul redefineşte calitatea prin RugVity

Parchetul redefineşte calitatea prin RugVity

Share this Article

Written by: Me visit my website

RugVity Home este unul dintre cei mai mari importatori, distribuitori şi producători de produse decorative premium din România şi de peste hotare. Urmărind trendul actual, compania oferă soluţii complete de design interior şi exterior. Rugvity comercializează parchet din lemn masiv sau stratificat prelucrat la cele mai înalte standarde, obtinut din cele mai exotice esenţe. De la clasic la modern, de la rustic la design elaborat, colecţiile îndeplinesc chiar şi cele mai exigente criterii pentru a aduce originalitate, căldură şi eleganţă oricărui tip de spaţiu. Compania deţine exclusivitate pentru branduri de top din lumea designului interior: Solidfloor, Nolte, RugVity Floors, ter Hurne şi mulţi alţii.

Printre produsele disponibile în showroom-urile RugVity, se regăsesc game variate de parchet masiv nefinisat, masiv lacuit, triplu stratificat, dublu stratificat cât şi parchet industrial, parchet de baie, pardoseală de exterior-deck, scări din lemn, accesorii plintă. În funcţie de preferinţele clienţilor se pot aplica următoarele tratamente: lăcuit, uleiat, satinat, înălbit, periat, afumat, cu sortare echilibrată sau pronunţată, cu sanfren sau fără. De asemenea RugVity asigură servicii complete de montaj şi întreţinere, punând la dispoziţie o echipă de profesionişti cu o experienţă vastă de peste 10 ani în domeniu.

“Vă invităm să vă familiarizaţi cu colecşiile noastre. Pardoseli din lemn prelucrate la o calitate superioară, de o frumuseţe şi căldură pur naturală. Fiecare colecţie are propriile caracteristici şi realizează un ambient unic cu efectul mult aşteptat. Vă invităm să consultaţi oferta noastră la showroom-urile RugVity şi www.rugvity.ro”, declară Adrian Maăgean, directorul general al companiei.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.