Design

CorteZari trasează tendinţele mobilierului de lux în România

CorteZari trasează tendinţele mobilierului de lux în România

Share this Article

Written by: Me visit my website

Jocuri de umbre şi lumini, de forme şi texturi, de imaginaţie şi perfecţionism se desluşesc în cele mai recente colecţii lansate de brandul italienesc CorteZari, lider în amenajările interioare de lux, adus in exclusivitate pe piaţa românească de Galeriile Noblesse. Charme, Incanto sau Zoe sunt doar câteva dintre numele somptuoaselor colecţii de mobilier, inedite prin împletirea armonioasă a stilurilor clasice cu cele moderne. Fie că este vorba de dormitoare matrimoniale, de cele pentru copii sau de zone de dining, mobilierul de la Cortezari conferă oricărei încăperi o atmosferă placută, diafană.

Simple şi funcţionale, elementele de mobilier modern sunt definite de linii drepte, hotărâte, care converg cu ritmurile sinuoase şi calde ale colţurilor rotunjite în stil clasic, boem. Îmbinarea îndrăzneaţă ale celor două stiluri scot in evidență anumite părți ale încăperii, acesta fiind cel mai nou trend in amnajarile interioare din acest an. Înfrumuseţat cu tonuri tandre de crem, lila şi argintiu, mobilierul CorteZari este obţinut în urma prelucrării superioare a lemnui masiv de tei sau fag.

Fiecare piesă trece printr-un proces îndelungat şi minuţios, fiind rezultatul muncii laborioase şi inovatoare a designerilor CorteZari care, în colaborare cu maeştrii confecţionişti, îi finisează forma până la aspectul ideal.

Numeroși designeri din întreaga lume propun în amenajările lor produse de la CorteZari, atât în stil modern, cât şi clasic. Cele mai recente proiecte realizate de Studio Insign în colaborare cu Galeriile Noblesse, Casa Chic, Apartament la malul mării, Apartament New Look şi Casă departe de oraş reunesc piesele CorteZari pentru a crea ambiente pline de farmec şi romantism.

Având o poziție geografică excepțională, Apartamentul de la malul mării este dominat de o atmosferă primitoare, descrisă de piesele de mobilier marca Galeriile Noblesse și CorteZari. Nuanțele de lila, mov şi crem accentuează amprenta feminină a dormitorului, iar plasarea cât mai aerisita a mobilierului induce sentimentul de relaxare şi nostalgie.

Apartamentul New Look dispune de un spaţiu vast, bine delimitat cu ajutorul elementelor de mobilier sau accesoriilor. Prin cromatica ce variază între îndrăzneaţa combinaţie mov-auriu şi împerecherea calmă a accentelor bleu cu cele crem, designerii Studio Insign au realizat un univers confortabil şi modern.

Străină de viaţa tumultoasă a oraşului, Casa departe de oras a prins viaţă prin împletirea elementelor din colecțiile Mythos şi Eros de la Galeriile Noblesse. Inspiraţii exotice şi originale stau la temelia designului interior, cărora li se alătură pielea şi textilele tradiţional orientale ce vibrează sub lumina corpurilor de iluminat şi a accesoriilor de aceeaşi inspiraţie.

Proiectarea figurilor clasice, pictate în nuanţe boeme pe fundaluri rigide şi colorate, capătă valori diferite în lumina naturală sau sub tonurile subtile ale obiectelor de iluminat. Create pentru a asigura un stil de viaţă frumos şi practic, piesele de mobilier CorteZari reprezintă elementele care denotă cel mai bine, prin detalii şi stil, personalitatea beneficiarului.

Brandul CorteZari defineşte şi reprezintă un stil aparte: clasic, dar relaxat, romantic şi inovativ. Se distinge prin piese de mobilier realizate din lemn masiv, decorat manual, care reflectă contrastul dintre diverse influenţe. Datorită calităţii exceptionale a produselor, designerii de la Studio Insign by Galeriile Noblesse au plasat CorteZari în topul preferinţelor pentru anul 2013, acestea putând fi achiziţionate în România exclusiv prin intermediul Galeriilor Noblesse.

Tags: , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.