Lifestyle

VERTU TI

VERTU TI

Share this Article

Written by: Me visit my website

Vertu, principalul furnizor de telefoane mobile de lux la nivel global, a lansat Vertu Ti, un nou smartphone contemporan susţinut de Android. Conceput în jurul unei carcase de titan care a fost folosită pentru rezistenţă, eleganţă şi greutatea mică, Vertu Ti îmbină atât pielea cât şi cel mai mare ecran din cristal de safir realizat vreodată, 9,39 cm. Cristalul de safir oferă ecranului rezistenţă la zgârieturi şi în urma a numeroase teste s-a dovedit a fi de patru ori mai puternic decât a altor telefoane de tip ”smartphone” în ceea ce priveşte rezistenţa la impact. Carcasa de titan a telefonului Vertu Ti este de cinci ori mai puternică faţă de carcasa altor telefoane de tip “smartphone”. Rezultatul este un telefon care se simte solid şi plăcut la atingere oferind în acelaşi timp şi o durabilitate fără egal.

VERTU TI combină elementele distinctive ale brand-ului Vertu, cum ar fi perniţa de ceramică şi şuruburile expuse, împreună cu un aspect estetic liniar şi simplist, rezultatul acestora fiind un produs ce denotă eleganţă veşnică.

VERTU TI este susţinut de Android 4.0, foloseşte un sistem de operare de tip Ice Cream Sandwich, iar împreună cu procesorul de 1.7 GHz al aparatului contribuie la o experienţă desăvârşită. Alte caracteristici ale aparatului mai sunt: cameră spate de 8MP cu auto focus şi LED flash dublu, cameră faţă, 1.3MP, recomandată de Skype, 64GB de memorie internă şi tehnologie “near field communication” sigură.

Un alt exemplu care denotă ataşamentul continuu al brand-ului faţă de măiestria şi tehnologia superioară Vertu o reprezintă capacitatea audio a modelului Vertu Ti. Sistemele audio rectangulare de 11x15mm sunt integrate acustic în carcasă pentru a maximiza frecvenţa şi calitatea răspunsului. Rezultatul constă într-un sunet simfonic de neegalat care vine chiar din difuzoarele aparatului.

O altă trăsătură a noului Vertu Ti o reprezintă tasta Vertu din rubin, tastă care asigură accesul instant la o lume îmbunătăţită de beneficii şi servicii disponibile prin intermediul unei echipe globale de profesionişti care stau la dispoziţia clientului în orice moment al zilei indiferent de zona în care acesta se află. Aceste servicii includ Vertu Certainty, care ajută la protejarea telefonului, a datelor salvate în acesta şi, la nevoie, a clientului.

Vertu Life, care pune la dispoziţia posesorilor Vertu articole, informaţii şi beneficii personalizate, este o extensie a binecunoscutului Vertu Concierge.

Massimiliano Pogliani, Director de Marketing şi Purtător de cuvânt Vertu, a declarat: “Vertu Ti este cel mai complex produs proiectat de Vertu până în acest moment. Noua platformă Android şi prezenţa fizică elegantă a telefonului, în combinaţie cu gama largă de servicii şi beneficii personalizate, oferă utilizatorilor o experienţă unică de excepţie.”

Directorul de Design Global Vertu, Ignacio Germade a spus: “Vertu Ti este un produs de răscruce pentru Vertu, acesta îmbină atât design-ul consacrat al brand-ului cât şi elemente tehnologice contemporane. Clienţii fideli Vertu vor aprecia stilul, greutatea şi materialele în timp ce utilizatorii mai noi a produselor Vertu se vor ataşa de liniile simple, elegante, sentimentul de superioritate şi sistemul de operare contemporan.”

“Pe măsură ce Vertu continuă să crească, vom dezvolta un design care să mulţumească numărul mare al clienţilor noştri fideli care apreciază simplitatea clasică, ca de exemplu colecţia Signature, dar în acelaşi timp vom încerca să mulţumim şi clienții noi oferindu-le un design elegant, un produs asamblat manual şi o tehnologie care atrage şi inspiră în acelaşi timp.”

Preşedintele Vertu şi CEO, Perry Oosting a declarat: “Vertu Ti este cel mai important produs al nostru într-o decadă. Android 4.0 asigură utilizatorilor o experienţă dovedită şi practică, în timp ce design-ul şi măiestria produsului rămân în continuare mărcile Vertu. Vertu a iniţiat şi condus industria telefoanelor de lux încă de la lansarea pe piaţă, la sfârşitul anilor ’90, cunoştinţele acumulate şi experienţa fiind vizibile în Vertu Ti. Nimic nu se compară cu acesta.”

Fiecare VERTU TI este asamblat manual în Anglia de un singur artizan la sediul principal din Hampshire. Este semnat apoi de acesta, supus unei serii de teste riguroase şi proceduri detaliate pentru a fi livrat apoi către cumpărător prin intermediul celor peste 500 de magazine partenere din întreaga lume.

Tags: , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.