Blog

Cea mai vândută casă

Cea mai vândută casă

Share this Article

Written by: Me visit my website

Rotarex, fabrica de case pe structura metalică, oferă în toată ţara case ieftine pe structură metalică. Cea mai vândută casă este modelul de 72mpSD – 30.000 euro la cheie.

A fost printre primele modele de case gândită să aibă cel mai bun raport calitate preţ în categoria ei. Este o casă ieftină, pe structură metalică uşoară, 72 mpSD cu living, baie, bucătărie cu loc de luat masa, două dormitoare, spaţiu tehnic, windfang şi o terasă exterioară acoperită foarte utilă.La 30.000 euro (cu tot cu fundaţie şi finisaje) este un preţ la care oricine se poate gândi. Sper după ce o s-o analizaţi să spuneţi şi dumneavoastră că îşi merită titulatura de cea mai vândută casă.

Oferta noastra se referă la această casă în kit 5 la preţul de 22.950 euro cu TVA, transport, montaj şi proiect inclus. Celelalte lucrări se pot face cu colaboratorii noştri sau ai dumneavoastră.

SUPRAFEŢE UTILE PLAN:
- Camera de zi : S= 19.14mp.
- Bucatarie : S= 7.50mp.
- Baie : S= 5.13mp.
- Dormitor 1 : S= 9.91mp.
- Dormitor 2 : S= 12.84mp.
- Spatiu tehnic : S= 4.88mp.
- Terasa: S= 7.32mp.

Despre SC Unic Rotarex SRL

Rotarex fabrica de case pe structură metalică, cea mai modernă tehnologie în domeniu. Hale metalice, profile zincate, corturi industriale şi pentru evenimente, containere şi cabine de pază. Construcţii sociale, construcţii comerciale, magazine, chioşcuri. Toată gama de produse agrozootehnice: grajduri, adăposturi în câmp, solarii şi sere, silozuri şi şoproane. Standuri expoziţionale, mobilier metalic, panouri publicitare şi litere volumetrice. Cea mai modernă structură, cele mai bune produse.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.