Indoor

Decobox, un nou concept de artă decorativă pe lemn

Decobox, un nou concept de artă decorativă pe lemn

Share this Article

Written by: Me visit my website

Atelierul de artă decortivă, mobilier şi sculptură Decobox lansează primele colecţii pentru segmentul home deco. Decobox aduce un nou concept în decoraţiunile interioare, axat pe lemn şi culoare, prin sculpturile de perete 3D din cele două colecţii „Geometrix in colors” şi „Maxi cards”. Lucrările sunt expuse la Origo Cafe (str. Lipscani nr. 9) până la finalul lunii aprilie şi pot fi vizionate pe https://www.facebook.com/decobox.ro.

Decoratiunile interioare Decobox sunt realizate pe lemn cu acril, lucrările fiind unicat. Culorile vibrante, îndrăzneţe, formele abstracte sau zoomorfe aduc personalitate oricărui spaşţiu urban, fie că este vorba despre zone de locuit, comerciale, baruri, restaurante sau cluburi.

„Fiecare piesă este unică, elementele 3D din lemn sunt prelucrate şi vopsite individual”, explică Liliana Stoica, Creative Director şi Proprietar Decobox. „Designul obiectelor din cele două colecţii este o juxtapunere de figuri geometrice şi dinamism cromatic, rezultând elemente de cosmogonie sau animaliere. Pe lângă lucrările din cele două colecţii, Geometrix in colors şi Maxi cards, realizăm obiecte home deco la comandă, adaptate spaţiilor şi funcţionalităţilor clienţilor noştri”, adaugă Liliana Stoica.

Decobox realizează şi mobilier decorativ ce păstrează linia colecţiilor home deco din punct de vedere cromatic şi compoziţional. De asemenea, atelierul oferă şi colecţii de sculptură abstractă, iar la cerere se pot realiza comenzi speciale în funcţie de ambientul dorit, dimensiuni şi paleta coloristică.

Despre Decobox
Decobox este atelier de artă decortivă, mobilier şi sculptură pe lemn. Echipa coordonată de Liliana Stoica în calitate de Creative Director, include maeştri pe lemn cu peste 20 de ani experienţă în proiecte de anvergură precum lucrări de restaurare la palatele Peleş şi Mogoşoaia şi portofolii complexe de activităţi în toate fazele de prelucrare a lemnului: jucării, mobilă, prefabricate.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.