Lifestyle

EVOLUTION by Tudor.Personal Tailor

EVOLUTION by Tudor.Personal Tailor

Share this Article

Written by: Me visit my website

Tudor. Personal Tailor a lansat colecţia Primăvară/Vară 2013 într-o prezentare inedită intitulată “Evolution”. Evenimentul a avut loc la ultimul etaj a noii cladiri Magheru One, locaţie ce a fost amenajata în stilul unei galerii de artă. Iubitorii de frumos şi pasionaţi de haine Tudor.Personal Tailor şi-au dat întâlnire pentru a admira noutățile.

Lansarea celei mai noi colecţii a brandului s-a desfăşurat într-o notă de eleganţă şi rafinament, iar asistenţa s-a bucurat de o remarcabilă linie de costume pentru bărbaţi. Noua colecție Tudor.Personal Tailor a fost lansată alături de un catalog de prezentare sugestiv, aşa cum compania şi-a obişnuit deja publicul atent la detalii şi în continuă căutare de nou.

Invitatul de onoare al serii a fost Alexandru Tomescu, violonist de excepţie şi tânăr nonconformist al cărui spirit liber se reflectă perfect în muzica sa, o prezenţă foarte rară la astfel de evenimente mondene.

Alături de el a fost prezent şi celebrul trompetist newyorkez de origine română, Emil Bizga, care a încântat auditoriul cu un recital de smooth jazz. Sfera artistică a evenimentului a fost completată de lucrări din sticlă suflată ce aparţin lui Dan şi Mihai Băncilă şi de gravurile lui Mircea Popescu, ce propune localizarea şi întelegerea a ceea ce înseamnă gravură şi imagine multiplicată în arta vizuală contemporană.

Invitaţii au avut ocazia de a degusta delicatesele oferite de Café Louis, însotite de vinurile regale Pinot Noir de Pucari, Rose de Purcari, Chardonnay de Purcari.

Ţinutele feminine au fost asigurate de designerul Rhea Costa, iar amenajarea spaţiului şi designul interior au fost realizate de Andreea Blaj impreună cu Innova.

Noutățile pe care Tudor le aduce pentru acest sezon sunt: sacoul soft fused, pantofii şi mocasinii din piele naturală realizaţi pe măsura cumpărătorului, ţesături speciale pentru sezonul cald – lână cu fineţe sporită şi nu în ultimul rând combinaţiile de lâna cu mătase, in şi bumbac.

Ţinutele propuse se adresează cu precădere sferei business, elementele definitorii fiind costumele cu revere ascuţite, în nuanţe de gri şi bleumarin- indigo (culoare reprezentativă pentru brandul Tudor), dar şi alternative pastel în nuanţe de galben sau chiar roz.

Colecţia se încadrează în continuare în tiparele clasicului Gentleman, cu o notă de modernism, iar la tendinţele cromatice ale sezonului şi la mult-apreciatul alb, se adaugă originalitatea designerilor Tudor şi măiestria mult experimentaţilor croitori. Accesoriile propuse sunt dintre cele mai rafinate: cravate, papioane, dar şi brâuri şi batiste din mătase naturală, butoni din argint şi marele succes lansat la începutul toamnei trecute – pantofii pe măsură.

Noua colecţie poate fi admirată la showroom-urile Tudor aflate pe str. Episcopiei 1-3, în cadrul Athenee Palace Hilton sau pe strada Cuza Voda 95.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.