Indoor

Mobilier inspirat de Zeii Greciei Antice

Mobilier inspirat de Zeii Greciei Antice

Share this Article

Written by: Me visit my website

În Florenţa, unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume, casele vorbesc şi ele pe limba bunului gust. Cu o eleganţă metropolitană, designul interior creat dincolo de graniţele râului Arno, este la fel de special, frumos, romantic şi visător precum poporul care l-a creat. Câţi dintre voi v-aţi imaginat luând parte dintr-un splendid decor cu elemente din mitologia greacă, iar astăzi vă doriţi cu ardoare să îl puteţi materializa?

Farmecul rafinat al interioarelor regale de altădată este reprezentat de cele mai noi colecţii de la Galeriile Noblesse, care poartă sugestiv numele unor celebre zeităţi: Kronos, Eos, Oikos şi Neos. Piesele acestor colecţii nu numai că îţi încântă privirea, dar îmbină perfect confortul cu funcţionalitatea, pornind de la nevoile de organizare a spaţiilor locuinţei, indiferent de dimensiunile acesteia. Toate piesele de mobilier ce poartă influenţa vremurilor primordiale au în comun eleganţa, rafinamentul, calitatea superioară şi lucrătura fină a detaliilor.

Pe lângă adaptarea la nevoile şi dorinţele beneficiarului, acest mobilier pune accent şi pe calitatea materialelor folosite, a finisajelor, precum şi pe confortul oferit. Dar nici versalitatea formelor nu este ignorată, pentru a vă bucura pe deplin de spaţiul propriei locuinţe!

“Timpul este tema care a stat la baza creării acestor colecţii statement, care atestă faptul că rafinamentul se va purta întotdeauna, indiferent de trend. Cele 4 colecţii, Kronos, Eos, Oikos şi Neos cuprind nenumărate elemente inspirate din natură cum ar fi pattern-uri cu frunze, flori sau inserturi de esenţe diverse de lemn cu forme din cele mai variate. Colecţiile create de unii dintre cei mai renumiţi designeri italieni ai momentului cuprind mobilier pentru living, dining şi zona de noapte, iar modelele sunt diverse astfel încât să fie atât pe placul celor care sunt mai conservatori, cât şi pentru cei care îşi doresc ambiente moderne, dar în acelaşi timp nobile.” a declarat Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

Designul este expresia sinceră a individualităţii, iar acest mobilier este conceput pentru cei ce nu lasă nimic la voia întâmplării, având un “soft” bazat pe lucrătura aleasă şi pe formele sinuoase. Şi fiindcă modernul este atât de bine îmbinat cu clasicul, acest lucru nu duce decât la apariţia unui mobilier unic, nonconformist şi rafinat.

Elementele clasice reinterpretate în manieră modernă, perfect adaptate unui stil de viaţă contemporan, dar care păstrează din farmecul deosebit al clasicului – astfel pot fi descrise colecţiile Kronos, Eos, Oikos şi Neos by Galeriile Noblesse. Concepute în frumoasa Italie, piesele acestor colecţii au rolul să confere valoare estetică oricărui interior.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.