Design

Decor maritim practic şi deosebit

Decor maritim practic şi deosebit

Share this Article

Written by: Me visit my website

Temperaturile caniculare înseamnă tot atâtea motive pentru a te gândi la spaţii răcoroase, la briza marină sau mai bine zis la liniştea interioară pe care doar marea ţi-o oferă. Dacă vrei să te bucuri de clipe de vacanţă chiar la tine acasă, fără să fii nevoit să-ţi prelungeşti zilele de concediu, lasă-te purtat de inspiraţie şi porneşte în aventura de a-ţi transforma propria casă în oaza de relaxare mult visată.

Atunci când vine vorba de design interior, creativitatea nu are limite. Tocmai de aceea, Galeriile Noblesse îţi pun la dispoziţie cele mai originale idei şi piese de mobilier în stil navy, din colecţiile ,,Marine” şi „Vecchia Marina”astfel încât bunul gust, confortul şi relaxarea să formeze ambianta perfectă. De la clasicele dungi orizontale, ancore, combinaţii de alb-bleumarin, până la corpuri de iluminat care imită bronzul şi alama, da frâu liber imaginaţiei şi cu ajutorul celor mai buni profesionişti, rezultatul poate fi unul pe măsura aşteptărilor şi nevoilor tale.

Galeriile Noblesse îţi prezintă cele mai noi piese de mobilier în stil navy

An de an, specialiştii în design interior de la Galeriile Noblesse se asigură că cele mai noi tendinţe în amenajarea casei sunt perfect evidenţiate în cele mai noi colecţii lansate. Acum mai mult ca oricând, se mizează pe un mix de elemente ieşite din tipare, pe accentuarea culorilor specifice stilului marinăresc, dar şi pe combinaţii futuriste de piese de mobilier sau materiale.

Pentru cei care doresc să aducă un aer proaspăt „acasă”, dar şi celor care deţin locuinţe de vacanţă sau se afla în pană de idei, Galeriile Noblesse le propun Colecţia ,,Marine” şi „Vecchia Marina”. Nuanţele predominante de alb, auriu şi albastru pot fi îmbinate cu accente uşoare şi discrete de roşu, care să pună în valoare atmosfera creată. Folosirea lambriului din lemn exotic pe suprafaţa pereţilor şi accesorizarea acestuia cu simboluri marinăreşti reprezintă o variantă pe care trebuie să o luaţi în calcul dacă doriţi să oferiţi încăperii un aer uşor avangardist.

Dacă vă plac nodurile marinăreşti, coşurile împletite sau corpurile de iluminat asemănătoare felinarelor de la bordul navelor sau vă doriţi să decoraţi camera copiilor original, asemenea unor mici nave, accesoriile şi piesele de mobilier din colecţiile „Marine” şi „Vecchia Marina”reprezintă sursa potrivită de inspiraţie.

Pentru adepţii stilului marinăresc autentic, dar şi pentru cei care vor să împrumute elemente ale acestui tip de amenajare, Galeriile Noblesse vă oferă o selecţie deosebită de lampadare, veioze sau aplice lucrate manual, după tehnici vechi de sute de ani, readuse la viaţa de specialiştii în domeniu.

În concluzie, dacă simţi că interiorul casei tale are nevoie de un refresh sau pur şi simplu nu vrei să te plictiseşti niciodată de atmosfera creată, intra pe www.galeriilenoblesse.ro şi fă cunoştinţă cu piesele de mobilier în stil navy, la modă vara aceasta.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.