Lifestyle

Burberry. Brit Rhythm!

Burberry. Brit Rhythm!

Share this Article

Written by: Me visit my website

Burberry a lansat un nou parfum pentru bărbaţi, Brit Rhythm. “Sexy şi provocator, Brit Rhythm este inspirat din andrenalina şi energia, pe care muzica live o transmite publicului”, a declarat Cristopher Bailey, Chief Creative Officer Burberry.

De la soundtrack-uri originale, la show-uri live şi evenimente, Burberry se implică activ în zona muzicii. Prin platforma Burberry Acoustic, casa de modă britanică susţine şi promovează tineri muzicieni cu potenţial artistic. Nu este de mirare că George Barnett, liderul formaţiei britanice “These New Puritans” şi actriţa Suki Waterhouse au fost aleşi să susţină campania de lansare a parfumului, printr-un clip ce face referire la atmosfera marilor concerte rock.

Burberry aduce muzica în viaţa fanilor adevăraţi şi le oferă acestora posibilitatea de a câştiga “free pass-uri” la trei evenimente muzicale de amploare, care vor avea loc în luna octombrie, în Londra, New York şi Singapore. Tot ce trebuie este ca aceştia să intre pe site-ul www.burberry.com, în secţiunea dedicată parfumului, să se înregistreze pe site cu un user de platformă socială (Google +, Facebook şi Twitter). Instantaneu vor primi un “tatuaj” în forma sticlei parfumului Brit Rhythm pe pagina contului, pe care dacă îl vor impărtăşi cu prietenii lor virtuali, vor intra automat în tragerea la sorţi pentru accesul la unul dintre cele trei evenimente.

Cristopher Bailey a selectat câţiva dintre cei mai talentaţi fotografi de pe Instagram care vor realiza instantanee ce vor surprinde spiritul #ThisisBrit, inclusiv fotografii de le evenimentele Brit Rhythm. Aceste fotografii vor fi răspândite în timp real pe Internet şi pe site-uri care recomandă evenimente, antrenânad publicul din întreaga lume să-şi împărtăşească propriile experienţe trăite în timpul concertelor. Mai mult, Burberry va colabora cu Noisey (parte a Vice Media) pentru a crea o platformă dedicată recenziiilor, muzicii şi conţinutului video, care va incorpora şi reţeaua Tumblr.

Odată cu lansarea parfumului Brit Rhythm, Burberry va pune la dispoziţia consumatorilor de modă şi o colecţie capsulă care va avea în centrul atenţiei o jachetă din piele neagră care face referire la notele parfumului: piele, patchouli, cardamon şi lemn de cedru. Parfumul Brit Rhythm va fi disponibil şi în România, în magazinul din strada Luterană, nr 4.

„Ritmurile britanice” vor prelua „controlul” şi asupra celebrelor magazine Bloomingdale’s, din New York şi Printemps, din Paris care vor susţine campania, prin colecţii capsulă şi vitrine dedicate spiritului din Regatul Unit.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.