Lifestyle

LACOSTE aniversează 80 de ani în lumea modei

LACOSTE aniversează 80 de ani în lumea modei

Share this Article

Written by: Me visit my website

În 2013, LACOSTE aniversează 80 de ani de cand este un simbol al eleganţei casual atât în lumea modei, cât şi în cea a sportului de performanţă. Această aniversare este o oportunitate pentru brand de a celebra cei 80 de ani de existenţă prin deschiderea unui magazin în noul centru comercial Promenada Mall Bucreşti.

Înfiinţat în 1933 de către tenismanul şi inventatorul René Lacoste, medaliat la Olimpiada din 1924, brandul LACOSTE a fost mereu aproape de atleţii din întreaga lume. Nu doar că a revolutionat sportul, dar René Lacoste şi-a pus amprenta şi asupra modei, el fiind creatorul stilului “elegant casual”.

Produsele LACOSTE respectă moşternirea sportivă a creatorului lor, oferind o gamă largă de produse de calitate superioară destinate bărbaţilor, femeilor şi copiilor. Cu această moştenire puternică în spate, nu e de mirare că brandul LACOSTE a devenit partener oficial al Echipei Olimpice Franceze, cu care împărtăşeşte valori importante pentru sport precum tenacitatea, bucuria de a trăi şi spiritul competitiv.

Noul magazin LACOSTE este dedicat bărbaţilor şi este situat la etajul I al noului centru comercial Promenada Mall Bucureşti. Simbol al eleganţei casual, brandul LACOSTE vă propune colecţia aniversară pentru bărbaţi a sezonului toamnă-iarnă 2013/2014.

Noua colecţie LACOSTE pune accent pe legendarul tricou polo L.12.12. Faimosul tricou este piesa-cheie în colecţia LACOSTE pentru toamnă-iarnă 2013/2104. Acest tricou derivă din îmbrăcămintea sport, dar a devenit în decursul timpului o piesă vestimentară iconică în lumea modei. Tricoul polo L.12.12 şi stilul sau chic nonconformist sunt vedetele noii colecţii LACOSTE.

Astăzi, există 90 de variaţii ale tricoului polo LACOSTE, cu designuri diferite pentru bărbaţi, femei şi copii. Clasice sau moderne, tricourile polo sunt confecţionate din diferite materiale şi în culori dintre cele mai variate, cate 55 de nuanţe noi în fiecare sezon.

LACOSTE propune pentru acest sezon piese vestimentare şi accesorii uşor de purtat şi elegante ca stil şi design: tricouri din piqué cu guler înalt, pulovere din lână, mohair şi bumbac, jachete groase pentru toamnă-iarnă, genţi şi încălţăminte din piele, căciuli şi mănuşi calduroase.

Bărbaţii şi nu numai sunt aşteptaţi în noua locaţie a brandului cu produse de cea mai bună calitate, echipamente sportive, îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru bărbatul modern preocupat de viaţa sănătoasă şi un stil vestimentar urban chic.

Două produse LACOSTE se vând azi în fiecare secundă în magazinele şi reprezentanţele LACOSTE din cele 114 ţări în care brandul este prezent. În România, brandul LACOSTE este prezent în Bucureşti (Bucureşti Mall, Băneasa Shopping City, Plaza Shopping Centre, Promenada Mall), Cluj Napoca (Polus Center) şi Constanţa ( City Park Mall).

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.