Design

Polyhedron Habitable by Manuel Villa

Polyhedron Habitable by Manuel Villa

Share this Article

Written by: Me visit my website

Nu putem spune decât excepţional! O căsuţă de vacanţă excepţională şi totodată un spaţiu intim de relaxare, menit să ne readucă liniştea, departe de zgomotul şi agitaţia de zi cu zi, de stresul şi grijile cotidiene.

Arhitectul culombian Manuel Villa este designerul acestei căsuţe care poartă numele “Polyhedron Habitable”. Arhitectura impresioneantă a fost adoptată special pentru familiile care doresc să petreacă un weekend liniştit, o zi în aer liber sau numai câteva ore împreună.

Rezultatul este un poliedru regulat transformat în spaţiu de locuit cu o singură încăpere, având una din feţe deschisă spre peisajul exterior printr-un impresionant perete din sticlă, dotat cu uşi pentru acces în interior. Două ferestre micuţe situate pe laterale şi o geamul rotund de pe acoperiş asigură lumina pe timp de zi şi aerisire în cele mai bune condiţii.

Chiar dacă spaţiul interior nu este foarte mare, confortul este asigurat şi ne putem aseza pe micuţa terasă din faţă pentru un picnic, un mic dejun în aer liber sau pentru un grătar alături de prieteni!

Tags: , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.