Design

Designers Guild la Cluj – Napoca

Designers Guild la Cluj – Napoca

Share this Article

Written by: Me visit my website

Primera a adus de la Londra la Cluj ultima colecţie Designers Guild numită Colour deconstructed şi semnată de Tricia Guild, fondator şi director creativ al companiei cu acelaşi nume.

Primera, concept store-ul de decoraţiuni interioare premium din oraşul Cluj – Napoca, a lansat cea mai nouă colecţie de textile decorative Designers Guild în cadrul unui eveniment susţinut săptămâna trecută la showroom unde au fost invitaţi arhitecţi şi designeri locali. Prezentarea colecţiei a fost una nonconformistă, deoarece echipa Primera a ales să poarte în cadrul evenimentului rochii create din materialele pentru draperii.

Colecţia Colour deconstructed de la Designers Guild este inspirată din călătoriile pe Drumul Mătăsii, de la Orientul Îndepărtat, peste Persia antică şi India la porţile Europei, cu precădere din costumele tradiţionale purtate de comercianţi. În paleta de culori din această toamnă se poate regăsi verde smarald, jad, cobalt, ametist şi magento, plus accente de aur, metalice şi elemente grafice formate din negru şi alb, contopite în modele fine de ţesături din mătase somptuoasă, damasc, catifea, tafta şi bumbac.

Colecţia de ţesături decorative Colour deconstructed se poate comanda atât în showroom-ul Primera din str. Horea nr. 10, ap. 5, Cluj Napoca, cât şi online din toată ţara pe www.primera-interiors.ro.

Despre Primera:

Primera este un concept store de decoraţiuni interioare lansat în 2005, în oraşul Cluj Napoca de către decoratoarele Genoveva Hossu şi Ioana Mezei. Echipa Primera oferă servicii de consultanţă pentru amenajări interioare şi design interior, servicii complete de decorare a ferestrelor (măsurători, alegere textile, confecţionare, sisteme de prindere, montaje, accesorii, vânzare de articole decorative), corpuri de mobilier cu posibilitate de personalizare a tapiţeriei. Clienţii pot alege din peste 10.000 de mostre de textile şi colecţii, care se pot aduce la comandă. Colecţiile aparţin unor nume cunoscute precum Christian Lacroix, Ralph Lauren, Nina Campbell, Kelly Hoppen, Designers Guild, Osborne&Little etc.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.