Design

Galeriile Noblesse şi Hamid Nicola Katrib reinterpretează Bradul de Crăciun

Galeriile Noblesse şi Hamid Nicola Katrib reinterpretează Bradul de Crăciun

Share this Article

Written by: Me visit my website

5 Decembrie nu este doar Ajunul de Moş Nicolae, ci un prilej de a reuni oamenii buni şi de a demonstra solidaritatea faţă de copiii defavorizaţi. Galeriile Noblesse – lider în amenajările interioare şi susţinător al designului românesc, împreună cu arhitectul Hamid Nicola Katrib se alătură celei de-a XIII-a ediţii a evenimentului de strângere de fonduri organizat de „Salvaţi Copiii”. Cu această ocazie, motivaţi de inspiraţie, pasiune şi emoţie, au creat o piesă de mobilier unică, ale cărei forme şi culori transmit bucuria şi veselia Sărbătorilor de Iarnă.

Realizat din lemn de stejar sculptat şi pictat manual în cromatica gingaşă a globurilor de Crăciun, cu blat din lemn Zebrano – originar din Africa şi o veioză integrată, „Bradul Fermecat de Turtă Dulce” realizat de Hamid Nicola Katrib cu sprijinul Galeriile Noblesse este cu adevărat original. Multifuncţionalitatea măsuţei create special pentru acest eveniment constă în valoarea sa practică, la care se adaugă cea decorativ-estetică, deoarece corpul de iluminat integrat are forma unui veritabil brăduţ, evidenţiat prin finele inserţii de fire de mătase.

“Sperăm ca piesa de mobilier propusă de noi să se bucure de succes şi să fie licitată în seara galei din 5 Decembrie deoarece reprezintă un proiect în care ne-am implicat cu iubire şi cu dorinţa de a facilita copiilor accesul la educaţie. Aşa cum susţinem designerii şi arhitecţii români, vrem să sprijinim sistemul educaţional din România prin acţiunile noastre, oferind copiilor mai puţin norocoşi cel mai preţios dar: învăţătura. Colaborarea dintre Galeriile Noblesse şi arhitectul Hamid Nicola Katrib este una firească, motivată de pasiunea pentru designul interior care ne leagă şi de misiunea comună de a răspândi mesajul Festivalului Brazilor de Crăciun -“CV pentru viitor”. În plus, Hamid este marele câştigător al competiţiei Insign Awards din 2012 organizată anual de Galeriile Noblesse, ceea ce ne-a făcut să ne extindem şi mai mult colaborarea”
– a declarat Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

La rândul său, Hamid Nicola Katrib susţine că “în fiecare proiect al meu îmi place să inserez câteva piese de mobilier create de mine, originale, care rezonează cu spaţiul unde sunt amplasate. Tocmai de aceea, m-am gândit că odată cu cea de-a doua participare la acest eveniment de suflet să realizez cu sprijinul Galeriile Noblesse ceva special şi relevant. Este un obiect util, funcţional şi în acelasi timp decorativ, compus din masă cu o veioză integrată, iar culorile şi forma sa ne duc cu gândul la o cameră de copil, la frumuseţea sărbătorilor de iarnă văzute prin ochii acestuia.”

În definitiv, cele mai simple lucruri sunt şi cele mai frumoase, însă de multe ori uităm să le acordăm importanţa cuvenită tocmai pentru că unora dintre noi, viaţa ni le-a oferit în dar. De aceea, Galeriile Noblesse şi designerul Hamid Nicola Katrib aduc alături de frumuseţea Sărbătorilor şi un cadou nepreţuit, de care toţi copiii ar trebui să se bucure: educaţia. Vă invităm să vă lăsaţi încântaţi de spiritul Sărbătorilor şi de unicitatea brazilor de Crăciun creati special pentru acest eveniment, contribuind astfel la clădirea unui viitor mai bun şi mai luminos pentru cei mici.

Tags: , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.