Lifestyle

BENTLEY. Showroom nou în Bucureşti

BENTLEY. Showroom nou în Bucureşti

Share this Article

Written by: Me visit my website

Bentley Motors îşi continua procesul de extindere a reţelei de dealership-uri în Europa, odată cu deschiderea oficială a showroom-ului Bentley Bucureşti – primul centru de vânzări al brand-ului britanic de lux în România. Elegantul sediu acoperă peste 610 m2 si, pentru prima dată, ofera publicului din România un centru de vânzări, pe lângă serviciile post-vânzări, deja existente.

„După ce, pe parcursul mai multor ani, am convins publicul de calitatea serviciilor noastre, suntem încântaţi acum să primim clienţii Bentley într-un showroom elegant, foarte modern şi să prezentăm cele mai noi modele exclusiviste din Crewe”, a declarat Mihaela Tudorica, Brand Manager Bentley în cadrul Bentley Bucureşti. „Considerăm că pe piaţa românească există un interes considerabil şi mult potenţial pentru acest brand sinonim cu luxul”, a adăugat Mihaela Tudorică.

Un invitat special al evenimentului de deschidere a centrului Bentley Bucureşti a fost noul model Continental GT V8 S. Dezvăluit în premieră publicului la Salonul Auto de la Frankfurt, în luna septembrie, acest puternic nou membru al gamei Continental este construit special pentru clienţii care preferă motoarele V8 şi care aşteaptă mai mult de la performanţele maşinii pe care o conduc. Modelul este mult mai agil şi mai receptiv, are mai multă putere şi un aspect mult mai sportiv.

Cu 528 cai putere şi 680 Nm cuplu, alături de o suspensie mai joasă şi mai rigidă, noul model completează imaginea sport a familiei Continental V8 – păstrând, în acelaşi timp, interiorul de lux cu accente lucrate manual specific brand-ului Bentley.

Bentley Bucureşti, situat pe B-dul Pipera. nr 1/x, este al 45-lea dealership al mărcii britanice în Europa continentală. Odată cu deschiderea noului showroom, vânzările Bentley continuă să crească în întreaga lume. Livrările către clienţi au crescut până la sfarşitul lunii septembrie cu 9%, ajungând la 6.516 maşini, vânzările în Europa au înregistrat 1.081 de maşini livrate, în creştere cu 14% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Tags: , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.