Design

Arta, la intersecţia dintre lemnul frumos pictat şi decoraţiunile florale

Arta, la intersecţia dintre lemnul frumos pictat şi decoraţiunile florale

Share this Article

Written by: Me visit my website

Femeile din viaţa ta: soţia sau prietena, mama, sora, colega de muncă, prietena cea mai bună. Fiecare dintre ele merită să primească un cadou frumos şi unic, care să le anunţe că vine primăvara cu raze călduţe, că natura freamătă de viaţă intr-un verde crud şi curcubee de flori la tot pasul, toate o indeamnă Să indrăznească, Să încerce, Să spere, Să reuşească.

Simbolic, unic, cu iz de primăvară, acestea sunt cele trei lucruri care contează când vorbim de cadoul pentru EA.

Prietenia dintre Liliana Stoica, Deco Box, şi Oana Lamba, Olla Florat Art, a început la fel de firesc ca zilele din primăvară. Amândouă sunt artiste, persoane creative din industrii diferite, care şi-au descoperit pasiunea pentru arta decorativă. Pentru acest lucru au renunţat la traiul sigur, dar apăsător, de angajate şi l-au dat pe antreprenoriatul nesigur, dar frumos şi expresiv.

Astfel, lemnul taiat în forme geometrice s-a întâlnit cu arta de aranjare a florilor într-o colecţie unică de obiecte decorative dedicată acestui moment de sărbătorire a femei şi a primăverii, 1-8 Martie.

Colecţia completă va fi disponibilă în perioada 20 Februarie şi 8 Martie în reţeaua librăriei Cărtureşti din Bucureşti, locaţia Arthur Verona, precum şi online prin pagina de Facebook la decobox.ro şi pe deco-box.ro, cu preţuri între 60 şi 100 lei.

În librăriile Cărtureşti vor fi disponibile spre vânzare şi celelalte produse din colecţia Deco Box handmade precum tablourile mozaic, suporturile de lumânări sau de cărţi de vizită, realizate din lemn masiv şi pictat, fiind o alternativă inedită şi nonconformistă pentru cadoul pentru EA.

Despre Deco Box
Pornind de la ideea ca suntem cu toţii făcuţi din culoare, un conglomerat de vibraţii şi spaţii, spiritul artistic nonconformist al Lilianei Stoica a inceput un fir narativ care, prin bucăţi de lemn cioplit şi colorat, a prins viaţă în atelierul său de creaţie. Prin combinaţia inedită dintre lemn şi culoare, Deco Box lansează un nou trend în designul de interior, ce pune pe primul loc exprimarea personală şi manifestarea originalităţii.

Despre OllaFloralArt
Secretul din proiectele mele stă în lipsa regulilor, cred în echilibrul vizual şi în vraja culorilor. Vă ascult ideile şi le pun în valoare cu ajutorul imaginaţiei şi a creativităţii mele pentru a realiza un decor unic, care să reflecte întocmai personalitatea voastră. Cel mai frumos proiect al meu este întotdeauna următorul şi cred cu tărie că o creaţie florală este deosebită prin simplitatea şi originaltatea sa. Din pasiunea pentru copii mei şi pentru flori a rezultat proiectul “O l l a” pentru care am renunţat la cariera în corporaţie.

Contact
0767 801 535
contact@deco-box.ro

Tags: , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.