Outdoor

AQUA VILLA

AQUA VILLA

Share this Article

Written by: Me visit my website

Aqua Villa – Delta Dunării, una dintre pensiunile premium din judeţul Tulcea, localizată pe braţul Sulina, anunţă lansarea unui nou serviciu gratuit pentru turiştii săi.

Serviciul lansat de pensiunea Aqua Villa constă în punerea la dispoziţia turiştilor de lansete şi undițe şi presupune ca după utilizare să fie predate în starea recepţionată.
Acesta este lansat odată cu încheierea perioadei de prohibiţie (interzicerea pescuitului comercial şi sportiv, reglementată prin Ordinul nr. 83/2014), când la data de 30 mai, se redeschide sezonul de pescuit pe braţul Sulina, în comuna Maliuc, unde pensiunea Aqua Villa îşi aşteaptă turiştii.

„Pescuitul sportiv, pe lângă beneficiile de relaxare şi întreţinere a pasiunii are şi rolul de a educa o persoană în conservarea şi protejarea resurselor Deltei Dunării. Din dorinţa de a menţine şi proteja biosfera Deltei Dunării, am lansat acest serviciu pentru a evita ca turiştii noştri să apeleze la metode comune cu braconajul. Această acţiune este prima etapă dintr-o campanie de conştientizare şi de educare a turistului către un pescuit responsabil, pe care intenţionăm să o demarăm în viitor”, declară Cornel Crivtulencu, administrator, pensiunea Aqua Villa.

Oferirea sculelor de pescuit gratuit reprezintă o noutate pentru turişti. Iniţiativa îşi propune pe de o parte să vină în sprijinul turiştilor pasionaţi de pescuit care din diverse motive solicită scule sau accesorii din partea pensiunii şi pe de altă parte să atragă turiştii amatori, de iniţiere în tainele pescuitului. Sculele de pescuit vor fi oferite pe toată perioada cazării.

Pensiunea Aqua Villa mai oferă şi sfaturi utile în alegerea locurilor de pescuit pe braţul Sulina, astfel încât turiştii săi să se bucure în Delta Dunării de cele mai spectaculoase drill-uri (acţiunea de scoatere a peştelui pe mal).

La Aqua Villa încercăm să satisfacem nevoile turiştilor pentru ca aceştia să se bucure de frumuseţile unice pe care le oferă Delta Dunării şi de un sejur cu activităţi specifice: sporturi nautice, plimbări cu şalupa şi barca cu motor, tir sportiv cu aer comprimat, vizitarea Rezervației Biosferei Delta Dunării, spectacole în aer liber.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.