Outdoor

Sa înceapă aventurile verii cu noua colecţie ECCO Sport!

Sa înceapă aventurile verii cu noua colecţie ECCO Sport!

Share this Article

Written by: Me visit my website

Pentru vara 2014, brandul danez ECCO, lider global în inovaţia încălţămintei, a pregătit o colecţie sport dedicată persoanelor active, iubitoare de activităţi fizice, drumeţii şi plimbări.

“Graţie expertizei noastre în ceea ce priveşte tehnologia de injectare directă, noile funcţii ale încălţămintei ECCO sunt de cel mai inalt nivel şi fac ca aceasta să devină încălţămintea pe care oamenii îşi doresc să o poarte o vară întreagă”, declară Andrzej “Bartie” Bikowski, Lead Designer ECCO.

INJECTAREA DIRECTĂ
Este o tehnnologie dezvoltată şi îmbunătăţită în mod constant de catre ECCO, care permite pantofului să fie flexibil şi uşor, cu forme extrem de anatomice. Practic, un material elastic care absoarbe şocurile este injectat într-o matriţă în formă de picior, procedeu care permite ca talpa să fie direct legată de carâmb, fără a se folosi lipici sau cusături. Rezultă astfel un pantof dotat cu funcţii ideale pentru performanţe outdoor – forma anatomică perfectă, flexibilitate maximă şi absorbţie completă a şocurilor.

TEHNOLOGIA BIOM®
Permiţând piciorului să-şi urmeze imboldul de a se flexa natural, tehnologia BIOM elibereazp capacitatea intrinsecp a corpului de a se mişca liber, încurajând piciorul să devină mai puternic cu fiecare pas pe care îl face.

TEHNOLOGIA RECEPTOR®
Presupune o întreagă suită de tehnologii care favorizează performanţa outdoor, permiţând ca talpa piciorului să se mişte în mod natural.

GORE-TEX®
Acest material, 100% impermeabil, îmbracă partea superioară a pantofului sau este întins peste materialele textile de înaltă performanţă din interiorul pantofului. Astfel, încălţămintea “respiră”, este rezistentă în timp, impermeabilă şi păstrează picioarele uscate şi relaxate indiferent de efortul fizic depus.

HYDROMAX®
Este un tratament dezvoltat de ECCO ce permite ca pielea să fie rezistentă la apă, împiedicand-o să devina aspră în urma repetatelor umeziri şi uscări şi păstrând-o rezistentă, moale şi aerisită.

PIELEA DE IAC, CREATĂ SPECIAL PENTRU AVENTURILE OUTDOOR
ECCO a fost printre primii producători de încălţăminte care a folosit pielea de iac în confecţionarea pantofilor. Folosind piele de iac în loc de piele normală, ECCO creează încălţăminte pe cât de flexibilă, pe atât de puternică, şi care se mulează perfect pe picior.

Colecţia ECCO Outdoor
Ideea pantofilor ECCO multisport este: o singură formă, mai multe funcţii. Sunt extrem de flexibili şi de uşori, prevăzuţi cu o talpă care îşi dovedeşte eficienţa pe toate tipurile de teren. Când îi încalţi, îţi permit să descoperi noi aventuri – drumeţii în plin soare sau prin ploaie abundentă, expediţii pe orice fel de teren, mici escapade după o zi de muncă.

ECCO Lagoon – pantoful care iubeşte apa
Prevăzuţi cu noua talpă ECCO cu uscare rapidă, aceşti sneakeri de varo se mulează pe picior ca o a doua piele, lasă aerul să circule şi se usucă rapid. Tehnologia de injectare directă asigură o formă anatomică, rezultând un pantof ultra-rezistent. ECCO Lagoon este paşaportul tău către expediţiile estivale!

ECCO Terracruise – ideal pentru aventurile de vară
Pantofii ECCO Terracruise au fost special creaţi pentru excursii în mijlocul naturii, dar şi pentru călătorii urbane. Au un design perfect pentru mersul pe munte, plajă şi poteci, iar talpa este direct injectată şi prevăzută cu inserţii de cauciuc pentru stabilitate maximă. Uşori ca o pană, aerisiţi şi versatili, aceşti pantofi multifuncţionali sunt special concepuţi pentru activităţile de vară în aer liber.

Colecţia ECCO Running
Lansaţi în 2009, pantofii de alergat Biom de la ECCO au fost primii pantofi care au crescut eficienţa atleţilor. ECCO Biom este rezultatul a 50 de ani de studiu asupra bio-mecanicii piciorului uman. Exemplu perfect de pantof care urmăreşte funcţiile piciorului, BIOM e conceput cu scopul de a-i ajuta pe atleţi să alerge natural, eficient şi puternic. În 2014, ECCO lansează a doua generaţie de pantofi Biom, creaţi cu ajutorul tehnologiei “fără cusături” şi din materiale textile, ceea ce le asigură maximum de stabilitate şi ventilaţie.

ECCO Biom Ultra Trail – un mod mai bun de a alerga pe trasee
Să alergi pe trasee turistice este unul dintre cele mai bune moduri de a intra în contact cu natura, deoarece eşti provocat să observi şi să experimentezi fiecare nuanţă a terenului. ECCO Biom Ultra este pantoful perfect pentru trasee, întrucât se potriveşte ca o mănuşă pe liniile piciorului şi este prevăzut cu o talpă-minune ce permite atât tracţiunea, cât şi propulsia. Piciorul simte foarte bine terenul şi fiecare mişcare a lui este confortabilă şi lipsită de efort, graţie flexibilităţii Biom Ultra.

ECCO Biom Evo Racer Pro – evoluţia capătă viteză
Cel mai avansat model din linia Biom Natural Motion, pantoful Evo Racer Pro este special conceput pentru alergarea de performanţă. Forma se mulează perfect pe picior şi talpa joasă permite cea mai rapidă reacţie la contactul cu suprafaţa de alergare, ajutând piciorul să-şi găsească cea mai bună cale de a se mişca. Performanţa este cu atât mai mare cu cât pantoful ECCO Biom Evo Racer Pro e creat cu tehnologia “fără cusături” şi confecţionat din materiale care permit aerisirea piciorului. Este pantoful minimalist care oferă maximum de rezultate!

ECCO Biom Evo Trainer Pro
Acest pantof sport este construit cu aceleaşi tehnologii minimaliste ca şi ECCO Biom Evo Racer Pro. În plus, asigură un suport maxim pentru picior, ia forma lui naturală şi este extrem de flexibil, astfel încât alergarea devine o adevărată plăcere, indiferent de distanţa parcursă. ECCO Biom Evo Trainer Pro este ideal atât pentru alergătorii de performanţă, cât şi pentru cei ocazionali.

Noua colecţie ECCO Sport 2014 pentru bărbaţi şi femei este disponibilă în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Braşov, precum şi in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Tags: , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.