Technology

Electrolux a fost desemnat brandul inovator al anului

Electrolux a fost desemnat brandul inovator al anului

Share this Article

Written by: Me visit my website

Grupul Electrolux a câştigat premiul Plus X pentru „Cel mai inovator brand al anului.” Acesta este cel mai important premiu al competiţiei Plus X, o distincţie oferită brandurilor cu cele mai multe realizări în categoriile inovaţiei, calităţii, designului, uşurinţei in utilizare, functionalităţii, ergonomiei şi ecologiei, din cadrul unui sector de produse.

Trei produse Electrolux au primit premiul Plus X pentru Produsul Anului: aspiratorul Ergorapido, Gama Creative Collection şi fierul de călcat cu abur precision4safety. Acest premiu este acordat produselor care primesc mai multe aprecieri în categorii individuale decât alte produse cu caracteristici comparabile. UltraOne, Rapido şi Èspria au primit, de asemenea, aprecieri. O apreciere semnifică o recomandare de cumpărare a produsului, venită din partea Plus X.

Despre Premiul Plus X
Premiul Plus X este cea mai mare competiţie de tehnologie, sport şi lifestyle din lume. Cu un juriu independent, format din 25 de membri din industrii diferite şi cu 22 de parteneri cu o vastă experienţă, competiţia beneficiază de o investiţie de marketing de peste 25 de milioane de euro. Aprecierile Plus X sunt oferite produselor care, conform evaluării juriului, posedă cel puţin un factor „Plus X”.

Premiile sunt oferite acelor produse ce prezintă tehnologii noi şi inovatoare, design deosebit şi inteligent şi sisteme de operare uşor de utilizat. Criterii precum caracteristicile ergonomice şi ecologice remarcabile, alături de utilizarea unor materiale de înaltă calitate, converg către produse sustenabile, cu o valoare durabilă şi sunt, de asemenea, onorate de catre Plus X. Competiţia a fost creată ca un instrument de marketing pentru branduri şi a ajuns, în 2014, la a unsprezecea ediţie.

Produse din 24 de industrii diferite ale tehnologiei, sportului şi lifestyle-ului pot obţine distincţii în cadrul competiţiei Plus X.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.