Technology

Rapido reinventează curăţenia

Rapido reinventează curăţenia

Share this Article

Written by: Me visit my website

Dacă eşti în căutarea unei soluţii care să îţi permită să faci retuşuri rapide curăţeniei din locuinţă sau din maşină, aspiratorul de mână Rapido de la Electrolux este răspunsul. Cu ajutorul lui, procesul de aspirare va deveni mult mai comod şi nu va mai presupune mult timp şi energie. Rapido îţi va deveni indispensabil, deoarece cu el vei putea curăţa atât murdăria solidă, precum firimituri sau par de animale, cât şi pe cea lichidă.

Rapido de la Electrolux, unicul aspirator de mână reîncărcabil şi prevăzut cu roţi, a fost special conceput pentru a te ajuta să cureţi chiar şi cele mai ascunse colţuri din casă şi maşină, uşor şi rapid, pentru cele mai bune rezultate. Roţile din partea de faţă oferă un plus de confort utilizării, preluând efortul depus de încheietura mâinii tale şi oferindu-ţi o mare uşurinţă de manevrare. În acelaşi timp, materialul moale al roţilor vă permite aspirarea oricărei suprafeţe, oricât de sensibilă ar fi, deoarece elimină riscul zgârierii acesteia.

Echipat pentru o curăţenie fără cusur

Capătul îngust telescopic, care însoţeşte aspiratorul Rapido, te ajută la aspirarea celor mai greu accesibile spaţii. De asemenea, aspiratorul are două funcţii de aspirare, respectiv cea umedă şi cea uscată, permitandu-ţi să cureţi suprafeţele de orice tip de murdărie, de la lichide, la praf îmbibat cu apă, firimituri, noroi sau păr de animale.

De asemenea, Electrolux a conceput un kit Rapido special pentru curăţarea eficientă şi confortabilă a maşinii. Acest kit conţine un furtun, pentru o accesibilitate sporită, un capăt îngust, pentru a curăţa chiar şi in spatele banchetelor şi două tipuri de accesorii. Primul poate fi folosit pentru a aspira zonele mai dure, iar al doilea, prevăzut cu peri, este destinat suprafeţelor mai sensibile precum bordul sau tapiţeria de piele.

Mobilitate, mobilitate, mobilitate

Fiind un aspirator fără fir, Rapido îţi permite o libertate maximă de mişcare şi o aspirare rapidă şi uşoară. În plus, dimensiunile reduse permit transportarea lui chiar şi într-o geantă de mână pentru voiaj. Nici depozitarea lui nu va fi o problemă, deoarece acumulatorul său permite o încărcare verticală sau chiar fixarea lui pe un perete. Semnalul luminos te va avertiza ori de câte ori bateria trebuie reîncărcată, pentru ca tu să începi curăţenia în forţă.

Oricând la îndemână

Recipientul pentru colectarea prafului este foarte încăpător, având o capacitate de 0.5 L. El poate fi curăţat uşor şi igienic, printr-o simplă ştergere cu o lavetă. De asemenea, curăţarea ciclonică va optimiza performanţele aspiratorului şi va preveni obturarea filtrului în timpul aspirării, lăsând în urma sa un aer curat şi proaspăt.

Designul său modern şi ergonomic şi performanţele sale deosebite vor transforma aspiratorul de mână Rapido de la Electrolux într-un accesoriu indispensabil pentru maşina şi pentru casa ta.

Tags: , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.