Travel & Living

Cât cheltuiesc românii pe viaţa de noapte în Coasta de Azur?

Cât cheltuiesc românii pe viaţa de noapte în Coasta de Azur?

Share this Article

Written by: Me visit my website

Începutul lunii august este perioada ideală pentru o vacanţă în una dintre cele mai stilate, dar şi cele mai căutate destinaţii de vacanţă. Paralela 45 a pus la dispoziţia turiştilor o ofertă vastă pentru Coasta de Azur, potrivită atât pentru relaxare în timpul zilei pe plajele superbe la umbra palmierilor şi în apa limpede şi albastră, cât şi pentru viața de noapte în cluburile de top.

„Coasta de Azur este una dintre destinaţiile preferate pentru vacanţele de vară, iar românii au început să frecventeze faimoasele cluburi şi plajele de top, unde cheltuiesc aproape 2.500 euro de persoană pentru un sejur de 7 nopţi. Restaurantele exclusiviste, plajele faimoase şi cluburile de top sunt doar câteva dintre atracţiile zilnice pentru românii care aleg să-şi petreacă vacanţa pe Riviera Franceză”, a explicat dl. Alin Burcea, Preşedinte Paralela 45.

Coasta de Azur, cunoscută şi sub denumirea de Riviera Franceză, este printre cele mai cunoscute destinaţii de litoral din întreaga lume, reprezentând regiunea de coastă a Franţei încadrată la Nord de Alpii de Sud şi cu ieşire la Marea Tireniană, ce se continuă în Est prin Monaco, cu Riviera. Din punct de vedere administrativ, aceasta este cuprinsă în zona Provence-Alpes-Coasta de Azur, ce este împărţită în 6 departamente.

Zona se bucură de un climat blând şi însorit, ideal pentru vacanţele de vară. Frumuseţea Rivierei Franceze este dată tocmai de cadrul natural ce o înconjoară, astfel Munţii Alpi produc un adevărat spectacol şi se prăbuşesc în mare, creând numeroase golfuleţe şi faleze feerice. Dacă în trecut Nisa, Marsilia şi Cannes erau recunoscute drept definiţiile perfecte ale luxului, în prezent, graţie investiţiilor semnificative în turism, dar şi diversificării şi lărgirii segmentului turistic, Saint Tropez este, de departe, cea mai celebră staţiune din Coasta de Azur, de altfel, fiind locul preferat al vedetelor şi miliardarilor din întreaga lume.

Coasta de Azur este locul în care peisajele se îmbină într-o armonie perfectă cu distracţia, atât pe timpul zilei, cât şi noaptea, fiind locul ideal pentru iubitorii de călătorii multisenzoriale.

Turiştii care aleg să îşi petreacă vacanţa pe Riviera Franceză, au la dispoziţie o selecţie a celor mai renumite locuri de distracţii, restaurante şi cluburi unde vor întâlni celebrităţile de la Hollywood, însă un lucru este cert, zona Ramatuelle găzduieşte cele mai cunoscute cluburi de pe Riviera Franceză. ”Club 55”, ”Tahiti Beach” şi ”Nikki Beach”, cluburile de top din regiune se află pe plaja Pampelone, la doar 10 km de St. Tropez. Desigur şi în inima St. Tropez-ului puteţi petrece în cluburi cu renume precum ”Cave du Roi” şi ”VIP Room”.

Paralela 45 pune la dispoziţia turiştilor o ofertă pentru un sejur de 7 nopţi pe Coasta de Azur în hoteluri de 3* şi 4*, cu plecări pe 7 şi 21 august, în care sunt incluse transportul cu avionul de zbor Bucureşti – Nisa şi retur, transferuri private aeroport – hotel – aeroport şi asistenţă turistică. Se poate alege şi varianta de vile pe Coasta de Azur pentru turismul individual.

Tarifele încep de la 698 euro persoană/ pachet şi ajung până la 1.460 euro persoană/ pachet.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.