Travel & Living

Grecii aşteaptă turiştii români şi în septembrie

Grecii aşteaptă turiştii români şi în septembrie

Share this Article

Written by: Me visit my website

Sezonul estival se prelungeşte până la finalul lunii septembrie, dat fiind că din ce în ce mai mulţi turişti şi-au rezervat vacanţele de vară pentru începutul toamnei, conform datelor Paralela 45. Cele mai cunoscute insule din Grecia – Santorini, Mykonos, Kos şi Corfu – sunt preferate de români la început de toamnă, pe de-o parte datorită temperaturilor mai suportabile, precum şi preţurilor care încep să scadă.

„Grecia a fost anul acesta fără doar şi poate cea mai accesată destinaţie turistică a verii, cu creşteri de aproape 50% faţă de anul trecut. Rezervările au crescut cu 45% pentru Santorini, 36% pentru Mykonos şi 15% pentru Kos şi Corfu, cele mai căutate insule greceşti din 2014. Pentru turiştii atenţi la buget, luna septembrie este ideală pentru că avem tarife cu 30-32% mai reduse decât în plin sezon”, a explicat Daniela Dumitrică, Marketing Manager Paralela 45.

Santorini, insula pe care din ce în ce mai mulţi români şi-o pot permite şi care a avut cea mai mare creştere anul acesta este recunoscută pentru cele mai frumoase apusuri de soare, bisericile albe cu cupole vopsite în albastru şi peisajele care îţi taie respiraţia. Mykonos a luat avânt în ultimii ani, în special în rândul tinerilor, amatori ai celor mai gălăgioase cluburi şi baruri, unde vin DJ celebri. Acolo la plajă nu te duci neparat pentru a te bronza, cât mai ales pentru a dansa şi socializa în locul numit „Ibiza Greciei”. Insulele Kos şi Corfu sunt recomandate pentru vacanţele liniştite, în familie, unde relaxarea este la loc de cinste.

Ofertele Paralela 45 pentru septembrie în insulele elene coboară cu până la 32% faţă de vârful de sezon astfel:

Insula Kos – de la 273 euro/persoană/pachet 7 nopţi
Insula Corfu – de la 371 euro/persoană/pachet 7 nopţi
Insula Mykonos – de la 517 euro/persoană/pachet 7 nopţi
Insula Santorini – de la 593 euro/persoană/pachet 7 nopţi

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.