Technology

Inspiration de la Electrolux

Inspiration de la Electrolux

Share this Article

Written by: Me visit my website

Bucătăria nu mai este de mult timp doar spaţiul în care pregătim mesele, ci un loc în care se reuneşte toată familia, un loc al conversaţiei, al temelor sau jocurilor, al momentelor plăcute. Tocmai de aceea, pentru a asigura o atmosferă agreabilă în bucătărie, calitatea aerului este foarte importantă. Aburul, fumul, mirosurile mâncării nu sunt numai deranjante, dar pot chiar afecta sănătatea ta şi a celor dragi. Hotele Electrolux din gama Inspiration elimină aceste probleme şi, în acelaşi timp, adaugă şi un plus de stil bucătăriei tale.

În timpul gătitului, pe lângă abur şi fum, se formează particule de monoxid de carbon şi alte emisii, ce trebuie eliminate pentru a evita durerile de cap, probleme pulmonare sau astmatice. Astfel, pentru a asigura o protecţie optimă împotriva efectelor neplăcute ale aerului îngreunat de aburi şi vapori de grăsime, utilizarea unei hote eficiente se transformă într-o necesitate absolută.

În conceperea hotelor din gama Inspiration, Electrolux a pus toată experienţa sa de aproape 100 de ani în dezvoltarea electrocasnicelor profesionale pentru cei mai buni bucătari-şef din Europa. Inspirate de exigenţa bucătăriilor restaurantelor renumite, hotele din gama Inspiration dispun de funcţii profesioniste. Unele modele sunt dotate cu senzori integraţi care pornesc sau opresc hota în funcţie de necesităţi şi reglează exact viteza de absorbţie pentru a face faţă cu brio densităţii fumului sau a vaporilor de apă. De asemenea, hotele Electrolux sunt dotate cu mai multe niveluri de viteză, o parte dintre ele dispunând chiar şi de un nivel intensiv, pentru o absorbţie performantă. Astfel, aerul din bucătărie va fi mereu curat şi proaspăt, iar tu vei putea găti fără a-ţi face probleme din cauza mirosurilor neplăcute.

De asemenea, pentru ca discuţiile din bucătărie să se desfăşoare în voie, este de dorit ca hotele să fie cât mai silenţioase. Hotele din gama Inspiration de la Electrolux au fost create tocmai pentru a susţine ideea de „social cooking”, fiind dotate cu motoare eficiente şi silenţioase. De aceea, vei simţi prezenţa hotei doar prin beneficiile pe care ea le aduce şi nu prin zgomotul deranjant pe care il emite.

Hotele din gama Inspiration de la Electrolux vor aduce un plus de stil bucătăriei tale, integrându-se perfect oricărui tip de amenajare. Liniile moderne şi designul elegant le transformă în alegerea perfectă, indiferent de tipul de hotă pe care îl alegi: tip insulă, tip cămin, telescopică sau tradiţională.

Modelele de hote cu motor Inverter consumă cu 50% mai puţină energie electrică decât o hotă obişnuită. De asemenea, senzorul integrat va avea grijă să oprească hota în momentul în care aerul va fi curatat, pentru a evita consumul inutil de energie. Astfel, facturile tale vor scădea considerabil.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

No comments


Leave a Reply


Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.